Menu

Survivor Spoiler 21-1: Love Island για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα (Vid)

Survivor Spoiler 21-1: Κάθε χρόνο… ζευγάρια χάνονται στη ζούγκλα. Πρώτη φορά βγαίνει κάποιο στον… τάκο από την παραγωγή!

Ξεφεύγει η κατάσταση στον Αγιο Δομίνικο, καθώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Κολύβα έχουν έρθει… κοντά κατά κοινή τους παραδοχή, όπως θα δούμε στο κυριακάτικο επεισόδιο.

Ο Γιώργος Λιανός τους έβγαλε στη… σέντρα, κυριολεκτικά, καθώς οι δύο παίκτες -σύμφωνα με τις καταγγελίες συμπαικτών τους- χάνονται στη ζούγκλα, όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά…

Ο Μάριος Πρίαμος ακούγεται στο τρέιλερ να απολογείται λέγοντας ότι δεν παραβιάζουν κανονισμούς, αφού δεν πηγαίνουν σε κάποιο χωριό ή ξενοδοχείο, όπως έκαναν στο παρελθόν άλλοι παίκτες.

Η Καρολίνα από την πλευρά της παραδέχεται δημόσια πως κάτι… τρέχει μεταξύ τους.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν και οι απαντήσεις που εύλογα και εύκολα μπορεί να δώσει κανείς λύνουν σε κάποιο ποσοστό και τους γρίφους της εβδομάδας.

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι Καρολίνα και Μάριος έχουν έρθει κοντά και χάνονται στη ζούγκλα.

Συμβαίνει για πρώτη φορά κάτι τέτοιο στο Survivor; Ούτε κατά διάνοια. Θα είναι η τελευταία; Σε καμία περίπτωση.

Η επιλογή της δημοσιοποίησης του νέου love story σίγουρα αποτελεί προϊόν συναίνεσης των δύο παικτών, διαφορετικά θα επρόκειτο ακόμα και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αφού στο παρελθόν ποτέ δεν υπήρξε ανάλογη προειδοποίηση.

Από την άλλη, η… εξαφάνιση στη ζούγκλα έχει πολλές φορές αναφερθεί από τον Λιανό ότι εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των παικτών και εδώ, ναι, τίθεται θέμα παραβίασης κανονισμών, άρα και άμεσης -χωρίς δεύτερη ευκαιρία- επιβολής ποινής.

Σίγουρο είναι, πάντως, ότι με τις κυριακάτικες εξελίξεις και την αποκάλυψη του ειδυλλίου ανάμεσα στον Μάριο και την Καρολίνα, το Survivor All Star θα έχει και στοιχεία… Love Island.

Και κάτι μας λέει πως σύντομα θα δούμε και ακόμα ένα ειδύλλιο να ξετυλίγεται στο… ερωτικό αυτό νησί, τον Αγιο Δομίνικο…

Μείνετε συντονισμένοι στο Andrika, η συνέχεια του Survivor All Star είναι γεμάτη από συγκλονιστικές εξελίξεις και αποκαλύψεις τις οποίες θα μάθετε πρώτοι -όπως πάντα- έγκυρα και έγκαιρα…

SURVIVOR NEWS

SURVIVOR

SURVIVOR GREECE

#SURVIVOR

SURVIVOR SPOILER

SURVIVOR ALL STAR

SURVIVOR 5

SURVIVOR ALL STAR 2023

SURVIVOR GREECE ALL STAR

SURVIVOR SPOILER ALL STAR

SURVIVOR 2023

SURVIVOR ALL STAR SPOILER

Exit mobile version