«Του αξίζουν όλες οι τιμές που θα δίνονταν σε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή»: Το αντίο του Κώστα Κακκαβά στον Ξανθόπουλο

Μπορεί ο μεγάλος ζεν πρεμιέ Κώστας Κακκαβάς να μην πηγαίνει σε κηδείες και να αποφεύγει αυτού του είδους τον θρήνο επειδή προτιμά τον προσωπικό, αλλά αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο με μερικά λόγια από καρδιάς.

Όσα είπε για τον καλό του φίλο

«Με τον Νίκο ήμασταν συμμαθητές στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου. Ο Νίκος από τα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν πρωτογνωριστήκαμε, ήταν ένα πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων, που διάβαζε πολύ και έβαζε στόχους.

Θυμάμαι εκείνη τη χρονιά στη σχολή δώσαμε 600 άτομα και περάσαμε οι εφτά. Ο Νίκος ήταν από τους πιο διαβασμένους και τελειομανείς. Νοικοκυρόπαιδο, λεβέντης, με πολλή αυτοπεποίθηση. Τριτοετής τότε ήταν η Αλίκη, ενώ η Τζένη μόλις είχε αποφοιτήσει. Συνεργαστήκαμε μετά σε δύο ταινίες και θυμάμαι τις πλάκες που κάναμε.

Ο θάνατος του Νίκου σηματοδοτεί και το τέλος μιας εποχής: εκείνης που όλοι φώναζαν “το παιδί του λαού”. Δεν είναι μικρός τίτλος αυτός και μάλιστα να σ’ τον δίνει το ίδιο το κοινό. Αυτό κάτι λέει» αναφέρει στην «Espresso» ο μεγάλος ζεν πρεμιέ και καταλήγει: «Στον Νίκο Ξανθόπουλο αξίζουν όλες οι τιμές που θα δίνονταν σε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Γιατί ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής».

30 φορές που οι πεθερές έκαναν τις ζωές των ζευγαριών πιο ενδιαφέρουσες

Σούπερ σέξι η Δέσποινα Βανδή με θεόστενη-κολάν ολόσωμη γαλάζια φόρμα