«200.000€, αλλιώς δικαστήριο»: Τρέχει και δεν φτάνει ο Ατζούν με πρώην παίκτρια του Survivor που ετοιμάζεται να του τα “πάρει”

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη ζητάει δικαίωση για τον τραυματισμό της

Η Σοφία Μαργαρίτη τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα παιχνίδι του Survivor ωστόσο όπως υποστηρίζει η ίδια, κάποιες λάθος κινήσεις της παραγωγής, την οδήγησαν στο να έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας μέχρι και σήμερα.

Η πρώην παίκτρια έκανε χειρουργεία και ζητά από τον Acun 200.000 ευρώ αλλιώς θα λύσουν δικαστικά τις υποθέσεις τους. Πιο συγκεκριμένα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από προηγούμενες σεζόν φαίνεται ότι θα τον κυνηγούν και αναμένεται να φτάσουν και στις δικαστικές αίθουσες.

«200.000€, αλλιώς δικαστήριο»: Τρέχει και δεν φτάνει ο Ατζούν με πρώην παίκτρια του Survivor που ετοιμάζεται να του τα “πάρει”

Όπως έγινε γνωστό η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Σοφία Μαργαρίτη, μετά τον τραυματισμό της στο Survivor, ο οποίος την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στην αγωγή που έχει κάνει κατά της παραγωγής ζητώντας 200.000 ευρώ για να έξοδα των χειρουργείων που ακολούθησαν τη λάθος αντιμετώπιση του αρχικού τραυματισμού.

«Παρότι είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι, μετά έγιναν πολλά λάθη στην αντιμετώπισή του και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας ακόμα και σήμερα στη ζωή. Παρότι τους έβαζαν να υπογράφουν έγγραφα που η παραγωγή αποποιούνταν κάθε ευθύνη, ο νόμος προβλέπει διαφορετικά πράγματα και για αυτό έχουμε καταθέσει την αγωγή. Περιμένουμε μήπως υπάρξει κάποια λύση χωρίς να καταλήξουμε στα δικαστήρια. Η συγκεκριμένη κοπέλα ζητάει ένα ποσό για τα χειρουργεία που έχει υποστεί. Το ποσό αυτό είναι 200.000 ευρώ»!

Survivor: Η Σοφία Μαργαρίτη για τον Acun

Η ίδια η πρώην παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη από την πλευρά της ανέφερε: «Θα μπορούσα να είχα αποφύγει κάποια χειρουργεία, όπως αυτό που με έβαλε η παραγωγή στην Αθήνα. Ωστόσο, αυτό το χειρουργείο μου δημιούργησε ένα πρόβλημα που χρειάζεται επέμβαση κάθε έξι μήνες. Πλέον μπορώ να κάνω μόνο δουλειές γραφείο, καθώς έχω σοβαρό πρόβλημα στο δάχτυλο. Δεν με αντιμετώπισαν σωστά στον Άγιο Δομίνικο, έπαιξα μία εβδομάδα με πρόβλημα και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη. Υπάρχουν και ντοκουμέντα, όπου η εταιρία έλεγε ότι θα είναι δίπλα ό,τι χρειαστεί, αλλά τελικά δεν ήταν. Αυτά τα έχει στα χέρια του ο κύριος Λύτρας».

Πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση που αφορά την ασφάλεια και την υγεία των παικτών που όπως βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δείκτες αγωνίζονται σε στίβους μάχης που εύκολα μπορεί να χτυπήσει κανείς ενώ παλεύει για να αποκτήσει το δικό του φαγητό έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι. Σίγουρα έχει τις ευθύνες της και η παραγωγή.

ACUN MEDIASURVIVORSURVIVOR ALL STARΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

Bagger 288 ο μεγαλύτερος εκσκαφέας του κόσμου έχει πλάτος 46 μέτρα!!

Australian Open: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης