Αγόρασε μία αποθήκη για 500€ και βρήκε μέσα 7,5 εκατ. – Του πρόσφεραν πάνω από 1 εκατ. για να τα δώσει πίσω και δέχτηκε (video)

Η ιστορία της πιο πολύτιμης αποθήκης που έχει πουλήσει ποτέ ο Dan Dotson, η οποία είχε μέσα ένα χρηματοκιβώτιο με 7,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το «Storage Wars» είναι μία από τις πιο διάσημες σειρές στις ΗΠΑ, η οποία προβάλετε μέσω των συνδρομητικών τηλεοράσεων και στην χώρα. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι αυτή που διάφορες αποθήκες που έχουν εγκαταλείψει οι ιδιοκτήτες τους, βγαίνουν σε πλειστηριασμό και όποιος κερδίσει παίρνει τα αντικείμενα που έχει μέσα.

Ο Dan Dotson με τον χαρακτηριστικό τρόπο με τον οποίο λέει τα ποσά, είναι ο άνθρωπος που κάνει τις δημοπρασίες αυτές και όποιος τον ρωτάει για το πιο χαρακτηριστικό περιστατικό που θυμάται, δεδομένα θα πει αυτό από το 2018.

Τότε λοιπόν, ενώ βρισκόταν στην φιλανθρωπική εκδήλωση «Cars, Stars and Rock N’ Roll» πρόσεξε μία γυναίκα να τον κοιτάζει συνεχώς, σα να θέλει κάτι να του πει. «Μετά από λίγο πλησίασε και μου είπε πως ο σύζυγός της δουλεύει με έναν τύπο που αγόρασε μία αποθηκευτική μονάδα από εμένα για 500 δολάρια και βρήκε ένα χρηματοκιβώτιο μέσα».

Όπως εξήγησε ο πρώτος που φώναξαν για να το ανοίξει, δεν τα κατάφερε, ενώ ο δεύτερος μπόρεσε. Τότε προς μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε πως στο εσωτερικό του υπήρχαν 7.500.000 δολάρια.

 

This unit sells for 500 bucks, buyer finds 7.5 million cash, attorney reaches out on behalf of the previous owner & nicely offers 1.2 million dollars back in return for all money back.
What would you do?
New #StorageWars @aetv
Nov 7th 10/9c @storageauctnet @paytheladylaura pic.twitter.com/8UXJ1xvXkz

— Dan Dotson on A&E (@auctionguydan) November 5, 2018

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον Dan Dotson, ένας δικηγόρος επικοινώνησε μαζί τους προσφέροντας 600.000 δολάρια για τα χρήματα αυτά, όμως τα αρνήθηκαν. Η πρόταση αυτή στη συνέχεια διπλασιάστηκε και έφτασε τα 1,2 εκατομμύρια δολάρια, την οποία τελικά οι νέοι ιδιοκτήτες της αποθήκης την δέχθηκε, επιστρέφοντας τα υπόλοιπα 6,3 εκατομμύρια.

Τον λόγο που αποφάσισαν να δεχθούν την συγκεκριμένη πρόταση και να επιστρέψουν ένα τόσο μεγάλο ποσό, επιχείρησε να μεταφράσει η Rene Nezhoda, λέγοντας πως ενδεχομένως να άνηκαν στην μαφία ή σε κάποιο καρτέλ καθώς «αν βρεις ένα τόσο μεγάλο ποσό, μάλλον υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι σε τράπεζα». Και δεν έχει άδικο…

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αποθήκη δεν είχε επιλεχθεί να είναι μεταξύ αυτών που η… εξερεύνησή της δεν κινηματογραφήθηκε από το «Storage Wars», προκειμένου να υπάρξουν και αποδεικτικά στοιχεία.

 

Πιο… καυτή από ποτέ η Φαίη Σκορδά! (pic)

Κλέβει καρδιές η «νέα» Καλομοίρα: Μεταμορφώθηκε σε Μέριλιν Μονρόε και άφησε τους πάντες άφωνους