Άννα Αμανατίδου: «Σε αντίθεση με την Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με είχε βοηθήσει πολύ»

Η Άννα Αμανατίδου μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της μετά το GNTM, αλλά και τη βοήθεια που είχε από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Άννα Αμανατίδου, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για το φετινό GNTM. Θεωρεί ότι φέτος είναι πιο πολύ ριάλιτι σε σχέση με παλιά, ενώ είπε πως σε σχέση με τη Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την είχε βοηθήσει στο ξεκίνημα της καριέρας της.
Διαβάστε όσα είπε:
«Παρακολουθώ το GNTM κι ανυπομονώ να δω καινούρια κόνσεπτ. Πεθαίνω για την Σοφία Χατζηπαντελή γιατί λανσάρει κάτι πολύ διαφορετικό. Έχει αέρα για την τηλεόραση… Ξεκάθαρα είναι πιο ριάλιτι φέτος γιατί και πως θα κάνουν νούμερα; Είναι στην πέμπτη σεζόν και πρέπει να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα.

Στη δική μου οντισιόν η κ. Καγιά με είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά. Για το σώμα μου κι επειδή είχα βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες. Τώρα είναι πιο έτοιμες. Εμείς είχαμε πάει πολύ αυθόρμητα. Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει λίγο για να τη ρωτήσω κάτι και μετά δεν επιδίωξε να με βοηθήσει για να είμαι ειλικρινής. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ. Την είχα ρωτήσει που να πάω μετά το GNTM και δεν είναι καθόλου σνομπ κι είναι πολύ cool, όπως κι η Χριστοπούλου».

Πώς θα μεγιστοποιήσετε την απόδοση του καλοριφέρ ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Χρήστο Φωτίδη – Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αδερφός του