Αννίτα Πάνια: Η ηλικία, η καταγωγή, οι απίστευτες σπουδές, οι έντονες κρίσεις πανικού, η σχέση με τον Καρβέλα και ο γιός

Η Αννίτα Πάνια γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1970.
Είναι 53 ετών.
Κατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια.
Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείται με την ποίηση και τη στιχουργία.
Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

Το 1995, ξεκίνησε να μεταδίδεται στο Μακεδονία TV η εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο» που αποτελούσε ιδέα της ίδιας.
Την επόμενη σεζόν πήρε ξανά μεταγραφή, αυτή τη φορά στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή για δύο σεζόν από 1996 μέχρι το 1998.
Έπειτα από τη επιτυχία του «Κουφέτου» παρουσίασε στο ίδιο κανάλι τη σεζόν 1998-1999 την εκπομπή ταλέντων «Σπάνια Πουλιά».
Το 1999 πήρε μεταγραφή στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας μαζί με τον Βλάσση Μπονάτσο το τηλεπαιχνίδι «Με Φόρα», που ωστόσο διήρκεσε για 10 μόλις επεισόδια.

Το 2007 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή Je t’ Aime, με το σκεπτικό ότι γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων.
Η σχέση αγάπης με τον Νίκο Καρβέλα και ο γιος
Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα, ενώ μετά από δύο χρόνια ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Ανδρέας Καρβέλας. Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει το 2016.

«Είναι ένα πλάσμα που θαυμάζω, άρα μπορώ να πω ότι τον αγαπώ. Για το μυαλό του, την στάση ζωής του, για όλο αυτό που είναι, για το ταλέντο του… Την ίδια στιγμή υπάρχουν και φορές που είναι το μόνο άτομο που θα ήθελα να σκοτώσω. Ο γιος μου είναι η καψούρα μου, είναι όλη μου η ζωή, η λατρεία και την ίδια στιγμή έρχεται και η μαύρη σκέψη ξανά που λες πως τώρα δεν είμαστε για πρόβλημα… Την ξανατουμπεκιάζω μετά αυτή την έννοια και δόξα τω Θεό, κάνω πράγματα που μου δίνουνε χαρά. Ηρεμώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαι τρελά υπερβολική. Δεν μεγάλωσα το παιδί με τα κλασικά πράγματα, με την έννοια ότι όλες μου οι φοβίες, όπως η μικροβιοφοβία δεν μου επέτρεψε να του αλλάξω πάνα. Δεν μου επιτρεπόταν να έχω νταραβέρι με το μωρό αυτό», είχε δηλώσει σε συνέντευξη της για τον Νίκο Καρβέλα και τον γιο της.


Οι έντονες κρίσεις πανικού που την ταλαιπώρησαν στο παρελθόν
«Προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα πράγματα με έναν τρόπο που δεν έχει μαυρίλα. Δεν το έχω. Όχι ότι δεν είμαι από τα μαύρα άτομα. Μαύρες σκέψεις τρελές κάνω. Κατάμαυρη. Βαράω μαυρίλες. Κάθε τρεις μήνες κάνω εξετάσεις. Αρρωστοφοβία λες και τέτοια; Γενικότερα δεν είμαι ένας καταχαρούμενος άνθρωπος! Έχω κουμπώσει πολλές καρτέλες χάπια αντικαταθλιπτικά. Για να ξεπεράσω τους πανικούς μου. Να ξεπεράσω το υπαρξιακό κομμάτι της ζωής!».

«Miss Germany 2024»: Μια 39χρονη από το Ιράν αναδείχθηκε…μις Γερμανία!

Άς γνωρίσουμε την 27χρονη Κριστίνα Μοντρτσεγέβσκι από το Ντίνσλάκεν