Δανάη Μιχαλάκη: Είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα μου

Η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για το γεγονός ότι φέτος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, με τον οποίο δηλώνει πάντα ερωτευμένη, απαντά γιατί δε θα ήθελε να την σκηνοθετήσει ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου και εξηγεί γιατί η δημοσιότητα δεν άλλαξε καθόλου τη ζωή της.

«Μου αρέσει να βάζω όρια. Η δημοσιότητα ήρθε απότομα αλλά είχα σκεφτεί ότι θα πρέπει να είμαι ψύχραιμη γιατί είναι μέρος του παιχνιδιού».

«Ήθελα να παίξω με τον μπαμπά μου. Τελικά η ζωή κάποια στιγμή σου φέρνει αυτά που επιθυμείς», λέει για τη συνεργασία με τον πατέρα της, συμπληρώνοντας: «Είμαι ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον μπαμπά μου. Είναι αυστηρός κριτής αλλά μου αρέσει».

Για το σύζυγό της, επίσης ηθοποιό και μουσικό Γιώργο Παπαγεωργίου, λέει: «Με τον σύζυγό μου, είμαστε ανοιχτοί να συνεργαστούμε τηλεοπτικά αλλά όχι να με σκηνοθετήσει».

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μοναξιά τη

Έκανε περήφανους τους Έλληνες: Μαθητής της Γ’ Λυκείου από την Θεσσαλονίκη έγινε δεκτός στο Cambridge – Οι πολυάριθμες διακρίσεις και τα μετάλλια

Ανατροπή με το Survivor All Star: Η απόφαση του ΣΚΑΙ που «πάγωσε» εκατομμύρια τηλεθεατές