«Εγώ και η Ζωή Λάσκαρη αποφασίσαμε…»: Μαθεύτηκε 24 χρόνια μετά από τον Απόστολο Γκλέτσο

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κατέχουν το ρεκόρ του πιο γρήγορου διαζυγίου στην ελληνική σόουμπιζ αφού χώρισαν μόλις 17 μέρες μετά τον γάμο τους.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα τον τρόπο με τον οποίο είχε κάνει πρόταση γάμου στην κόρη της Ζωής Λάσκαρη.

Μιλώντας, στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ, είπε πως σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση έπαιξε η αείμνηστη ηθοποιός.

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19» είπε και συνέχισε: «Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την αείμνηστη ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη:

«Ήμασταν φίλοι με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος».

Όσο για τον γάμο του με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε:

«Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία-Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είπα “ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία-Ελένη;” και μου λέει “ναι ρε συ”. Πήρα τη Μαρία-Ελένη τηλέφωνο και της λέω “θέλεις;”, μου λέει “ναι”.

Μετά τηλεφωνούμε στον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει: “Παιδιά, δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά”. Μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”. Ήμασταν πολύ φίλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και η λεπτομέρεια που πρόσεξαν λίγοι

Νίκος Μουτσινάς: «Θέλω δύο παιδιά – Αν μπορούσα θα ήθελα να τα κυοφορήσω»