Ελευθερία Ελευθερίου – Καρολίνα Καλύβα: Όταν πρώην και νυν έκαναν μαζί γυμναστική βίντεο

Έντονα είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να μπαίνει στο Survivor All Star, χωρίς ωστόσο, η ίδια να έχει κάνει κάποια δήλωση.

Μέχρι στιγμής η τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο εδώ και δύο μήνες ενώ σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Open Weekend τόνισε πως λυπάται.

Έντονες είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες που θέλουν την Ελευθερία Ελευθερίου να μπαίνει στο Survivor All Star, χωρίς ωστόσο, η ίδια να έχει κάνει κάποια δήλωση.

Την ίδια ώρα, που η Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα Καλύβα φαίνεται να έχουν εμπλακεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Μάριο Πρίαμο, η εκπομπή «Super Κατερίνα» την Δευτέρα 30/1 παρουσίασε ένα ρεπορτάζ στο οποίο, είδαμε πως οι δύο γυναίκες στο παρελθόν ήταν αρκετά κοντά, κάνοντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ γυμναζόντουσαν και στο ίδιο γυμναστήριο.

Η Καρολίνα Καλύβα μάλιστα, είχε δημοσιεύσει αρκετές φορές stories από την προπόνησή τους, ωστόσο, μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει αν η τραγουδίστρια και η πρώην παίκτρια του Survivor έχουν έρθεi σε επαφή.

Γρίφοι και Σπαζοκεφαλιές για να ακονίσετε το μυαλό σας…

Ο Αρναούτογλου μίλησε: Πυκνές χιονοπτώσεις σε Εύβοια, Αττική και Βοιωτία την Κυριακή