Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ που είμαι 44 κι ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 πρέπει να μην κοιμάμαι τα βράδια;»

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα με αφορμή δηλώσεις γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού για τον χωρισμό Παπαδοπούλου- Πασχαλάκη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, στον αέρα της εκπομπής της, τόνισε πως «συγγνώμη που σας διακόπτω, αλλά τι είναι αυτά που ακούμε; Τον κ. Ραφτόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, απλά τοποθετούμε επειδή αναφέραμε το όνομα του. Είναι δυνατόν να ακούγονται το 2023 αυτά που ακούστηκαν τώρα;

Ότι «ο άντρας θα κοιτάξει και μικρότερες» και «άμα είναι πολύ όμορφος» και «άμα τα έχει με μεγαλύτερη» και «άμα η μεγαλύτερη φτάσει πιο μεγάλη δεν θα μπορεί να κρατήσει τον μικρό γιατί θα έχει ανασφάλειες». Τι είναι αυτά που λέμε; Για ανθρώπους δεν μιλάμε;».

«Περιγράφει δηλαδή τον άντρα σαν ένα ανεξέλεγκτο ον το οποίο είναι έρμαιο των ενστίκτων του και της ομορφιάς του φυλακισμένος που δεν έχει κανένα συναίσθημα και καμία συνείδηση για να συνειδητοποιήσει τι έχει και τι μπορεί να κάνει. Ότι τι; Και η γυναίκα ότι τι;».

«Δηλαδή εγώ που είμαι 44 και ο άντρας μου δεν έχει πλησιάσει τα 40 ακόμα θα πρέπει να έχω ανασφάλεια και να μην κοιμάμαι τα βράδια; Ή ο Θοδωρής θα πρέπει να αρχίσει να ξενοκοιτάει; Δηλαδή αυτό μας λέει αυτή τη στιγμή ο κ. Ραφτόπουλος; Αυτό μας λέει» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη στο ψυχαγωγικό της μαγκαζίνο στο Μεγάλο Κανάλι. «Με αναστάτωσε, ναι. Με αναστάτωσε και έχει δίκιο η Ειρήνη Παπαδοπούλου που έκανε αυτή την τοποθέτηση».

Survivor Spoiler 14-1: Μονόδρομος οι οικειοθελείς αποχωρήσεις

Ηλεκτρικό ρεύμα – 10 συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι