Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του Survivor;

Μένει σε χωριό και έχει παιδί 2 χρονών

Την Ελισάβετ Δοβλιατίδου την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και είχε αποχωρήσει στο 12o επεισόδιο. Στο βίντεο για την παρουσίαση της το Φεβρουάριο του 2017 δήλωσε: «Ονομάζομαι Δοβλιατίδου Ελισάβετ, γεννήθηκα στη Ρωσία, ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια με το μόντελινγκ και έχω τελειώσει σχέδιο μόδας. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μπορώ να κρατήσω ισορροπίες στο παιχνίδι, είμαι άνθρωπος που δε μαλώνει εύκολα έτσι πιστεύω τώρα δεν ξέρω στην πορεία εξελίσσεται πολύ νομίζω ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Το Νοέμβριο του 2018 μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες του Survivor, μπήκε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 “Nomads Μαδαγασκάρη”.

Τι κάνει όμως σήμερα η Ελισάβετ Δοβλιατίδου;

Τον Μάριο του 2021 η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με γνωστό διατροφολόγο και ιδιοκτήτη του κέντρου Fitness Week.

«Τον Αντώνη τον γνώρισα ως πελάτισσα στο γραφείο του. Αρχίσαμε να βγαίνουμε τον Ιανουάριο ως φίλοι. Σιγά σιγά η σχέση μας εξελίχθηκε και κάναμε σχέση. Μέσα σε έναν μήνα μετακόμισα σπίτι του στην Παλαιά Φώκαια και ύστερα από πέντε μήνες παντρευτήκαμε. Είναι ο άντρας της ζωής μου και με κάνει να νιώθω μοναδική!» είχε αποκαλύψει η σε παλαιότερη συνέντευξη της στην «Espresso».

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους, έγινε και η βάφτιση, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα – δείτε φωτογραφίες.

Φραν Στίβνι: Πως είναι και τι κάνει σήμερα ο Φραν της… Ρούλας Βροχοπούλου ,απίστευτη αλλαγή

«Τα έβαψα μαύρα γιατί δεν ήθελε άλλη ξανθιά και ήμουν απαίσια»: “Καταπέλτης” Μαρία Ιωαννίδου για Αλίκη Βουγιουκλάκη