Επιτέλους μάθαμε το μυστικό για τα πιο ωραία μπιφτέκια..

Η καλύτερη επιλογή για όταν βιάζεστε και θέλετε κάτι γευστικό, είναι τα κεφτεδάκια. Με το παρακάτω κόλπο θα τα κάνετε πιο γευστικά από ποτέ.

Με ό,τι και να τα συνοδεύσετε είναι λαχταριστά, εκτός κι αν βγουν πολύ στεγνά. Εφαρμόστε αυτό το μυστικό σε όποια συνταγή θέλετε, όπως αυτή που θα βρείτε εδώ, και εκπλαγείτε από την αλλαγή. Πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα, ειδικά όταν δοκιμάζουν πιο υγιεινές συνταγές με κρέατα χωρίς λίπος, όπως γαλοπούλα και κοτόπουλο.

Ωστόσο, ανακαλύψαμε το μυστικό για ζουμερά κεφτεδάκια: ο ατμός. Ναι, καλά διαβάσατε. Με αυτή την τεχνική το κρέας εκτίθεται στον ατμό και όχι στο βραστό νερό και έτσι τα κεφτεδάκια βγαίνουν πιο ζουμερά και τρυφερά. Μην ανησυχείτε, δεν θα χρειαστείτε ειδικό εξοπλισμό γι’αυτή την συνταγή.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε:
Υλικά:

Την αγαπημένη σας συνταγή για κεφτεδάκια

Οδηγίες:

1).Ετοιμάστε το μείγμα και πλάστε τα κεφτεδάκια σύμφωνα με την αγαπημένη σας συνταγή. Προτείνεται να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας στο ανακάτεμα.

2).Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική με τα λαχανικά, μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια στον ατμό για 5-10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν.

3).Αφού τα βγάλετε από τον ατμομάγειρα, μπορείτε να τα τηγανίσετε για λίγο έτσι, ώστε να γίνουν περισσότερο τραγανά.

4).Συνεχίστε να ετοιμάζετε το φαγητό σας με όποιον τρόπο θέλετε, μόνο που αυτή τη φορά τα κεφτεδάκια σας θα είναι πιο ζουμερά από ποτέ.

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Αποκάλυψη απο Επαγγελματία σεφ: Αυτό είναι το μυστικό για την τέλεια μακαρονάδα

Μπισκοτογλυκό με πτι μπερ: Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα δροσερό γλύκισμα