Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει το μέλλον του Μαθιού: Σασμοί και σπόιλερς

Ο Σασμός επιστρέφει, η λύτρωση όμως για τον Μαθιό θα έρθει; Λίγο πριν επανέλθει ο «Σασμός» με τον τρίτο του κύκλο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha, ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός πρωταγωνιστής έδωσε ένα ιδιαίτερο σπόιλερ για το μέλλον που θα έχει στην καθημερινή σειρά ο ήρωας που ερμηνεύει, δηλαδή ο Μαθιός.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Λάλος παραδέχθηκε πως «δεν θα μπορούσα να λείπω από το κλείσιμο αυτής της σειράς. Είναι μια σειρά που έχει δώσει πολλά και σε μας τους ηθοποιούς και σε όσους ασχολούνται με αυτό το εγχείρημα. Δεν θα μπορούσα να μην κλείσω τον κύκλο του Σασμού. Ήταν μονόδρομος κατά μία έννοια! Οι συνθήκες είναι πολύ ωραίες, είμαστε πολύ αγαπημένοι στα γυρίσματα, η παραγωγή μας προσέχει, το κανάλι είναι πάντα εκεί για μας».

«Ο Μαθιός και η Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι, το οποίο περνάει μέσα από φωτιά και σίδερο. Έχει να περάσει μέσα από πολλά… Να συγχωρέσει, να μη συγχωρέσει. Άλλωστε το δράμα και η κάθαρση είναι μέσα στον ελληνικό πολιτισμό. Είναι η αριστοτελική κάθαρση, ο κόσμος να νιώσει μέσα του το αίσθημα της ολοκλήρωσης».

Όταν όμως κλήθηκε να αποκριθεί για τον Μαθιό και την προοπτική να βρει τη λύτρωση, ο Δημήτρης Λάλος τόνισε τα εξής. «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση. Το δικαιούται. Ανυπομονώ να ξεδιπλώσει το κουβάρι αυτής της ψυχοσύνθεσης. Πολλές φορές δεν θέλω να ξέρω τις εξελίξεις. Όπως το κοινό, τις ανακαλύπτω διαβάζοντας το σενάριο. Έτσι μου γεννιέται αυτός ο χαρακτήρας».

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει να ξεμπλέκουμε το κουβάρι αυτών των λεπτών αποχρώσεων της σχέσης των ανθρώπων, τι συμβαίνει όταν βρίσκονται σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για εμάς να ερμηνεύσουμε. Είμαι ευγνώμων για το ότι έχω βρεθεί στο Σασμό και μπορώ να παίξω τόσες διαφορετικές αποχρώσεις ενός χαρακτήρα. Έτσι είναι ο άνθρωπος, έχει πολλές πλευρές, ανάλογα πού θα τον πετύχεις».

Σασμός – Παρασκήνιο από τα γυρίσματα της σειράς “Super Κατερίνα”

Βασίλης Μπισμπίκης: Ένας άνδρας διψασμένος για εκδίκηση στο νέο τρέιλερ