Σασμός: Η πιο σκληροτράχηλη selfie του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Μαθιό

Οι φανατικοί θαυμαστές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Σασμός” έχουν έναν ακόμη λόγο να ανυπομονούν για τον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από τα πρώτα κοινά γυρίσματα με τον Δημήτρη Λάλο.

Δίχως να χαμογελά, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε την πρώτη του selfie ως Ανδρέας Βρουλάκης δίπλα στον Μαθιό, υποδεικνύοντας την σοβαρότητα και την ένταση των επερχόμενων επεισοδίων. Η φωτογραφία γρήγορα κέρδισε την προσοχή των θαυμαστών της σειράς, αφήνοντάς τους να αναρωτιούνται τι ακριβώς επιφυλάσσει για τους χαρακτήρες τους ο ερχόμενος κύκλος.

Ο Ανδρέας Βρουλάκης, ένας χαρακτήρας που επιστρέφει στη σειρά μετά από 6 χρόνια φυλακής, φαίνεται πως θα προσθέσει ακόμη περισσότερο δράμα και ένταση στην ήδη εκρηκτική ατμόσφαιρα του “Σασμού”. Η επιστροφή του στην Άνω Ποριά θα φέρει αναπόφευκτα αλλαγές και καταστάσεις που θα ανατρέψουν την ισορροπία και θα αλλάξουν την πορεία του χωριού για πάντα.

Οι φίλοι της σειράς ενθουσιάστηκαν από την ανακοίνωση και ανυπομονούν να δουν τον Βασίλη Μπισμπίκη στον ρόλο του Ανδρέα Βρουλάκη. Οι αναρτήσεις στα social media δείχνουν ότι οι φανατικοί θαυμαστές είναι περισσότερο από έτοιμοι να δουν τι θα συμβεί στον επερχόμενο κύκλο της σειράς.

Στο μεταξύ, οι παραγωγοί και οι ηθοποιοί της σειράς συνεχίζουν να μας δίνουν γεύσεις από το τι μας περιμένει, με την αναρτήση τέτοιων φωτογραφιών και δηλώσεων που αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον και την αναμονή μας για την επιστροφή της σειράς “Σασμός”.

Σασμός – Ο επίλογος: Αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα

Ευγενία Σαμαρά Απαντά Σχετικά με τον Σασμό: “Αποφεύγω τις Αστόχαστες Ερωτήσεις”