Σασμός: Η Δολοφονική Επίθεση Κατά του Μαθιού Προκαλεί Πρωτοφανείς Ανατροπές

Ο Σασμός, ένα από τα πιο αγαπημένα σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει δυναμικά με νέα επεισόδια που προβλέπεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις στην πλοκή είναι συναρπαστικές και ανατρεπτικές, με τους ήρωες να αντιμετωπίζουν απρόσμενες καταστάσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου, η Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Στο ενδιάμεσο, η Θοδώρα ανακαλύπτει τα συναισθήματα της Εύας για τον Γιώργο, ενώ η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην εργασία της.

Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου, η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος καταλήγουν στην εισαγγελία, αντιμετωπίζοντας τον αυστηρό νέο εισαγγελέα.

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, η Εύα επισκέπτεται τον Μαθιό, αναστατώνοντας τους Σταματάκηδες. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος εντείνει τις προσπάθειες να κρατηθούν ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος.

Τέλος, την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων. Ο Αντώνης προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση στον Μαθιό, ενώ οι Αργυρώ και Αστέρης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην Αθήνα.

Ο Σασμός, λοιπόν, επιστρέφει με ανατρεπτικές εξελίξεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα για τους ήρωες της σειράς. Το αν θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις που τους επιφυλάσσει η μοίρα, θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

GPO: «Διχασμένοι» οι πολίτες για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, 6 στους 10 ψηφοφόρους της ΝΔ διαφωνούν

Ανακάλυψε και ο Μητσοτάκης τον «πληθωρισμό της απληστίας»