Ευγενία Σαμαρά Απαντά Σχετικά με τον Σασμό: “Αποφεύγω τις Αστόχαστες Ερωτήσεις”

Η Ευγενία Σαμαρά, γνωστή ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης, εισέρχεται σε νέα τηλεοπτικά μονοπάτια. Συγκεκριμένα, θα δοκιμαστεί στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων της ΕΡΤ1 με τίτλο «Switch». Αυτή η αλλαγή δημιούργησε αρκετές απορίες σχετικά με τον ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Σασμός, καθώς και το εάν θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτή.

Σε ανάρτησή της στα social media, η Ευγενία Σαμαρά εξέφρασε την ενθουσιώδη αναμονή της για τη νέα της αυτή εμπειρία. Ανέφερε ότι έχει μια καταπληκτική ομάδα που την υποστηρίζει, και πως απολαμβάνει πολύ αυτή τη νέα διαδικασία. Την ευχαρίστηση της για την επικείμενη πρεμιέρα του παιχνιδιού εκφράζει και με την ανακοίνωση της ημερομηνίας έναρξης του παιχνιδιού, που θα είναι η 11η Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, για να διαλύσει κάθε αμφιβολία, η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται και στη σειρά Σασμός. Αυτό ήρθε ως απάντηση στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τους θαυμαστές της, οι οποίοι ανησυχούσαν για την πιθανή αποχώρησή της από τη σειρά.

Η Ευγενία Σαμαρά, λοιπόν, είναι έτοιμη να αναλάβει διπλό ρόλο στην τηλεοπτική αγορά. Σε μια εποχή που η τηλεόραση αναζητά νέες προσωπικότητες και φρέσκιες ιδέες, είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε γνωστές φυσιογνωμίες να επεκτείνουν τον επαγγελματικό τους ορίζοντα και να δοκιμάζουν νέες προκλήσεις.

Σασμός: Η πιο σκληροτράχηλη selfie του Βασίλη Μπισμπίκη με τον Μαθιό

Πειραιάς: Ο 68χρονος που “τα γύρισε” μετά από μια νίκη