Πειραιάς: Ο 68χρονος που “τα γύρισε” μετά από μια νίκη

Όταν η βία γίνεται ο μόνος τρόπος επίλυσης προστριβών, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τραγικό. Αυτό αποδεικνύεται από τη συγκλονιστική είδηση από τον Πειραιά, όπου ένας 68χρονος άνδρας δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 39χρονο γείτονα για ασήμαντη αφορμή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το έγκλημα συνέβη μέσα στη μέρα, στο κέντρο του Πειραιά. Ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές τον 39χρονο, πατέρα τριών παιδιών, ενώ αυτός είχε πέσει στο έδαφος. Μάλιστα, ο δράστης είχε εμφανίσει αρνητική συμπεριφορά προς τον θύμα και άλλους περιοίκους στο παρελθόν.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, ο 68χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και περίμενε τη σύλληψή του χωρίς να προβάλει αντίσταση. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν: “Τον έφαγα επιτέλους τον…”. Ωστόσο, αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να καταλήξει τα πράγματα έτσι και ότι είχε εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή του για τα προβλήματα που δημιουργούσε το πάρκινγκ.

Αυτό το αιματηρό περιστατικό μας υπενθυμίζει την ανάγκη για πιο αποτελεσματικούς τρόπους επίλυσης των διαφορών και της βίας. Είναι σημαντικό να αναζητούμε την ειρήνη και την αρμονία στην κοινωνία μας, προκειμένου να αποφύγουμε τέτοιου είδους τραγικά γεγονότα.

Ευγενία Σαμαρά Απαντά Σχετικά με τον Σασμό: “Αποφεύγω τις Αστόχαστες Ερωτήσεις”

Βάνα Μπάρμπα: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της – «Δε μπορούσα ούτε να περπατήσω»