Βασίλης Μπισμπίκης: Ένας άνδρας διψασμένος για εκδίκηση στο νέο τρέιλερ

Σασμός… για κάποιους όμως η λύτρωση δε θα έρθει ποτέ!

Και επίσημα μέλος της τρίτης σεζόν για τη σειρά «Σασμός» είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος και κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο εντυπωσιακό τρέιλερ. Μάλιστα, πέραν της εισόδου αυτής, η επιτυχημένη σειρά του Alpha Υπόσχεται πλήθος εκπλήξεων και ανατροπών στο φανατικό κοινό της.

Έτσι, στο νέο τρέιλερ που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον σταθμό, παρακολουθούμε αφενός Ανδρέα Βρουλάκη να βγαίνει από τις φυλακές και αφετέρου την Βασιλική να δίνει μάχη για τη ζωή τους. «Είναι γιος φονιά» δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο νέος ήρωας της καθημερινής σειράς στον παπά για τον μικρό Πετράκη.

Ένα ζευγάρι στην εκκλησία. Στιγμή ιερή. Ο ιερέας ψάλει την ακολουθία του γάμου: «και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν». Ένας οξύς ήχος σχίζει την ησυχία του τόπου. Το άκουσμά του ξυπνά μνήμες σκοτεινές. «Ξέρεις τι λέει η γιαγιά μου; Κάθε φορά που ακούγεται ένα βόλι σ΄αυτό το χωριό, το γέλιο γίνεται δάκρυ και η χαρά λύπη» ψιθυρίζει η φωνή της κοπέλας.

«Δε με κρατάει τίποτα πια. Είμαι έξω. Τελείωσα. Έρχομαι» ο μαυροφορεμένος άντρας ακούει τα σίδερα της φυλακής να κλείνουν οριστικά πίσω του. Επιστρέφει. Με ποια πρόθεση; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι απέναντί του. Ένας άντρας στην εντατική ψυχορραγεί. «Ζει;» η αγαπημένη του τρομάζει στην ιδέα του χαμού του.

Μια γυναίκα χάνει τον έλεγχο του οχήματός της και τραυματίζεται σοβαρά. Ένα παιδί. Κρατά την αθώα του καρδιά στα χέρια. Ποια μυστικά κρύβει; «Ένα κοπέλι ήλθε και τα άλλαξε όλα». Αλλά μήπως δεν είναι έτσι;

Έτσι, επίσημα πια, ο Σασμός επιστρέφει πολύ σύντομα με νέα επεισόδια στο πρόγραμμα του Alpha.

Δημήτρης Λάλος αποκαλύπτει το μέλλον του Μαθιού: Σασμοί και σπόιλερς

Σασμός – Ο επίλογος: Αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα