Θλίψη και Αποκάλυψη: Ο Νικηφόρος αποβιώνει και η Βασιλική πενθεί

Ο πυροβολισμός και το κρίσιμο χειρουργείο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Σασμός στον Alpha. Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος αναμένεται ακόμη πιο δραματικός και θα κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μάρας Σαρρή για το περιοδικό MyTV, αν και η Βασιλική διαφεύγει τον κίνδυνο μετά το σοβαρό τροχαίο στο τέλος της δεύτερης σεζόν, οι τραγωδίες για την ίδια δεν σταματούν εκεί.

Όλα ξεκινούν όταν η Καλλιόπη, πάνω που ετοιμαζόταν να αφήσει οριστικά πίσω της τη βεντέτα με τους Βρουλάκηδες, ώστε ο Αστέρης με την Αργυρώ να αρραβωνιστούν, δέχεται την επίσκεψη από έναν πρώην συγκρατούμενο του άντρα της, Βασίλη Σταματάκη. Εκείνος τη φέρνει αντιμέτωπη με μια οδυνηρή αλήθεια δίνοντάς της ένα μενταγιόν και αποκαλύπτοντας πως εκείνος που ευθύνεται για τον θάνατο του συζύγου της στη φυλακή είναι ο Παύλος Βρουλάκης.

Η καπετάνισσα καταρρέει και το μίσος της για τους Βρουλάκηδες φουντώνει ξανά. Κυριευμένη από οργή διατάζει τον Αστέρη και τον Μαθιό να σκοτώσουν τον Παύλο για να πάρουν εκδίκηση. Εκείνοι όμως της ξεκαθαρίζουν πως δεν σκοπεύουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα, οπότε η Καλλιόπη βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο του Νικηφόρου.

Ο νεαρός οπλισμένος πηγαίνει να βρει τον Παύλο στο καφενείο και η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο. Προκύπτει άγρια συμπλοκή και λίγο πριν ο Νικηφόρος πατήσει τη σκανδάλη ένας φίλος του Παύλου προλαβαίνει και τον πυροβολεί. Ο νεαρός πέφτει αιμόφυρτος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Βασιλική πληροφορείται για το συμβάν και σπεύδει στο νοσοκομείο για να δει το παιδί της. Λίγο πριν το κρίσιμο χειρουργείο, μητέρα και γιος έχουν την τελευταία τους συζήτηση, αγκαλιασμένοι και με δάκρυα στα μάτια. Ξαφνικά όμως οι παλμοί του Νικηφόρου πέφτουν, τα μάτια του κλείνουν και η καρδιά του σταματάει να χτυπά…

Σασμός, ο τρίτος και τελευταίος κύκλος έρχεται στον Alpha.

Κάτι είπε η Lagarde (ΕΚΤ)… και στην Ελλάδα – Το πάρτι της παροχολογίας τελείωσε – Δίκαιο Euribor 2,5% από 3,85%

Σασμός – Παρασκήνιο από τα γυρίσματα της σειράς “Super Κατερίνα”