«Καλή ευκαιρία να δούμε γιατί δεν πάμε μπροστά»: Το σχόλιο της Άντζυ Σαμίου για τη κηδεία του Κωνσταντίνου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Άντζυ Σαμίου: Το Tweet για τη κηδεία του τέως βασιλιά που προκάλεσε διαμάχη στα σχόλια

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ολοκληρώθηκε και σε πολλούς προκάλεσε έκπληξη η παρουσία τέτοιου μεγάλου πλήθους έξω από την Μητρόπολη ενώ το γεγονός σχολιάστηκε από εγχώρια και διεθνή μέσα.

Πολλοί Έλληνες διάσημοι έκαναν το δικό τους σχόλιο για την κηδεία ενώ η Άντζυ Σαμίου καυτηρίασε το σύνθημα που ακούστηκε έξω από τη Μητροπόλη «ψωμί, ελιά και Κώτσο βασιλιά» και τα σχόλια δεν άργησαν να πάρουν φωτιά.

«Καλή ευκαιρία να δούμε γιατί δεν πάμε μπροστά»: Το σχόλιο της Άντζυ Σαμίου για τη κηδεία του Κωνσταντίνου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Τη Δευτέρα, η Αντζυ Σαμίου έγραψε στον λογαριασμό της χαρακτηριστικά πως «σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να “δούμε”, όλοι τον λόγο που αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά. Ψωμί κι ελιά και Κώτσο βασιλιά».

Η ανάρτηση της Άντζυ Σαμίου στο Τwitter

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να “δούμε”, όλοι τον λόγο που αυτός ο τόπος δεν πάει μπροστά. Ψωμί κι ελιά και Κωτσο βασιλιά.

— Angie Samiou (@AngieSamiou) January 16, 2023

ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πήγε τη μητέρα του στο νοσοκομείο με έμφραγμα και μόλις έμαθε τον θάνατό της πέθανε και αυτός

Ο ήχος που μπορεί να «θεραπεύσει» τoν καρκίνο, την κατάθλιψη και το τρέμουλο