Μαρία Κορινθίου: H Ελληνίδα Monica Bellucci …γονατίζει το Instagram

Αναμφισβήτητα η Μαρία Κορινθίου εδώ και περίπου 6 μήνες κάνει την μεγάλη επιστροφή, τόσο τηλεοπτικά μέσα από τον νέο ρόλο που έχει στην Πρωινή εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και στο θέατρο όπου σάρωσε με τον θεατρικό Τζόρνταν.
Επαγγελματικά τα πράγματα για την ίδια πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αφού πλέον, εκτός από ηθοποιός και επιχειρηματίας η πανέμορφη Μαρία Κορινθίου τα πηγαίνει περίφημα στον ρόλο της παρουσιάστριας και μάλιστα στην δύσκολη πρωινή ζώνη.

Ελπίζουμε να έχει μέλλον και σε αυτή την θέση και να την δούμε και σε έναν μεγαλύτερο ρόλο, αφού πιστεύουμε ότι διαθέτει όλο το πακέτο για να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

7 εικόνες της Μαρίας Κορινθίου που καθηλώνουν
Η Μαρία Κορινθίου στα 43 της βρίσκεται ίσως στην καλύτερη φάση της ζωής της και ειδικά τους τελευταίους μήνες η εντυπωσιακά ηθοποιός και παρουσιάστρια δείχνει ακόμα πιο όμορφη και πιο εκθαμβωτική από ποτέ.

Το αποτέλεσμα βέβαια θα το κρίνετε μόνοι σας, εμείς όμως ξεχωρίσαμε 7 εντυπωσιακές φωτογραφίες της που πιστεύουμε ότι θα σας καθηλώσουν μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση εδώ

«Μόνο στην Ελλάδα έχω νιώσει να είναι τα παιδιά τόσο ανεπιθύμητα»: Ελληνίδα μαμά που ζει στο Λονδίνο ξεσπά

Παραμιλούν οι Αμερικάνοι με το παστίτσιο της Ελληνίδας μάνας: Ο Έλληνας σεφ και η ιστορία της επιτυχίας του