(ΜΑΣ) Γονάτισε η Αγγελική Ηλιάδη – Έχεις ποδάρες κορίτσι μου!

Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνει η Αγγελική Ηλιάδη (βασικά όλοι ξέρουμε) αλλά κάθε της ανάρτηση στο Instagram κολάζει όσο τίποτα.

Προφανώς όλοι έχουν διαφορετικά γούστα στη μουσική, αλλά σίγουρα μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι στο παρουσιαστικό μιας τραγουδίστριας.
Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδη, στην οποία σίγουρα μπορούμε να πούμε το: «Από φωνή κορμάρα».
Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πλέον ελεύθερη και αυτό «ενθουσιάζει». Πάντα φροντίζει να βγαίνει στην πίστα να τραγουδάει και να… ταρακουνάει τον ανδρικό πληθυσμό του μαγαζιού.
Ακόμα και να ήταν κουρασμένος κάποιος εκείνη την ώρα ή να «έκλειναν τα μάτια του», σίγουρα θα ξύπνησε και θα παρατηρούσε με λαχτάρα το stage.
Όπως θα δείτε παρακάτω, η ίδια γονάτισε και «αποκάλυψε» το κορμί της σε όσους βρισκόντουσαν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού. Και η αλήθεια είναι, ότι δεν γίνεται να μην απολαύσεις αυτό το θέαμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μπράβο κορίτσι μου: Φοιτήτρια από την Πάτρα τρέχει, κάνει ΚΑΡΠΑ σε άνδρα που παθαίνει ανακοπή καρδιάς και του σώζει τη ζωή

Ασταμάτητο γέλιο ξανά με τα γαλλικά του δικηγόρου της Καιλη – Εγινε «πάρτι» στο Twitter