Μελίνα Λιακοπούλου : Ελληνίδα φοιτήτρια…που βάζει «φωτιά» στα Social Media

H νεαρή φοιτήτρια με την εκρηκτική παρουσία…που την γνωρίσαμε από το «Ραντεβού»

Η Μελίνα Λιακοπούλου μας συστήθηκε ώε την πιο εντυπωσιακή Ελληνίδα φοιτήτρια, και την λατρέψαμε όταν την είδαμε στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή «Ραντεβού».Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η εκθαμβωτική χημικός κάνει θραύση στα Social Media τόσο με την εκρητική όσο και με την εντυπωσιακή παρουσία της. Το Facebook της και το Instagram έχουν πάρει φωτιά.
Φυσικά το ξανα αναφέρουμε ότι ο λόγος της συγκεκριμένης αναφοράς γίνεται για την Μελίνα Λιακοπούλου, η οποία σπουδάζει χημικός και είχε πάρει μέρος στην εκπομπή «Ραντεβού» του Μάρκου Σεφερλή.

Η Ελληνίδα καλλονή ασχολείται ακόμα με το μόντελινγκ και την γυμναστική, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε στις «καυτές» φωτογραφίες που ακολουθούν, όπου δείχνουν καθαρά το απίστευτο σώμα της. Μια εικόνα χίλιες λέξεις δεν λένε? Εμείς θα πούμε πολλές εικόνες μαζί.
Να συμπληρώσουμε ότι μία εξωτερική εμφάνιση είναι η πρώτη ματια΄. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει μυαλό ξυράφι διότι τα έχει συνδυάσει όλα. Γυμναστική, Μόντελινγκ, Σχολή και ειδικά στη σχολή δεν είναι σε ένα εύκολο αντικείμενο αλλά στο τομέα τις χημείας που χρειάζεται πολύ διάβασμα. Συγχαρητήρια στο κορίτσι και να έχει τα καλύτερα στη ζωή της γιατί πραγματικά το αξίζει.
Απολαύστε την μέσω φωτογραφικού υλικού :

Survivor : Έρχεται άγριος καυγάς με Ελίζαμπεθ και Κάτια

Η… πιο σέξι δημοσιογράφος του κόσμου: Πάει στα γήπεδα και… κάνει τους οπαδούς να παραληρούν! (pics)