Όλη η Εκκλησία κατά του: Η νέα διαφήμιση του Καπουτζίδη για τον γάμο των γκέι προκάλεσε ταραχή

Στόχος κακόβουλων σχολίων από ιερείς έχει γίνει ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης λόγω της καμπάνιας που συμμετέχει για τους ομοφυλόφιλους γάμους.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με μια νέα καμπάνια που κυκλοφόρησε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και υπέρ του γάμου αυτών στην οποία συμμετέχει και ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

Η καμπάνια αυτή ωστόσο, προκάλεσε το μένος εφτά ιερέων. Η καμπάνια με τίτλο «Πες το Ναι» μιλά για την αγάπη και το δικαίωμα όλων των ανθρώπων στην ευτυχία.

Οι εφτά ιερείς με αφορμή το βίντεο για την καμπάνια σε σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη έστειλαν επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία.

Η καμπάνια είναι μια πανελλήνια καμπάνια για την ισότητα στον γάμο με συλλογή υπογραφών που πραγματοποιεί το περιοδικό Antivirus (avmag.gr).

Το σενάριο για το βίντεο της καμπάνιας είναι το υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης και δείχνει ομόφυλα ζευγάρια σε τέσσερις διαφορετικές εποχές (1952, 1974, 2004, 2022) ενώ ακούγεται η φράση «ήμασταν πάντα εδώ».

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

 

«Φωτιά» πήρε το Instagram με την Φουρέιρα! (pics)

Πανικός στο Survivor: Κατέρρευσε η Καρολίνα, αποχώρησε η Ασημίνα υποβασταζόμενη, ο κακός χαμός στο συμβούλιο