Παίκτης του Ολυμπιακού την «έπεσε» στη κοπέλα του: Aυτόν έβpισε και έδιωξε ο Μάστορας από το μαγαζί του

Ένα βίντεο που δείχνει τον γνωστό τραγουδιστή του συγκροτήματος «Μέλισσες», Χρήστο Μάστορα, να φωνάζει έξαλλος σε θαμώνα του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Πλεμένου στην εκπομπή «Happy day» του Alpha, όλα συνέβησαν όταν ο Χρήστος Μάστορας ήταν στην πίστα και τραγουδούσε. Στα μπροστινά τραπέζια καθόταν η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όταν αντιλήφθηκε πως κάποιος τη φλέρταρε και, μάλιστα, με απρεπή τρόπο. Αμέσως αντέδρασε, φωνάζοντας στο μικρόφωνο: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Βλάκα!», ζητώντας να αποχωρήσει λέγοντας «Το τραπέζι κερασμένο από εμένα». Μετά από λίγο αποχώρησε ο Χρήστος Μάστορας από τη σκηνή και συνέχισαν οι υπόλοιποι του συγκροτήματος το πρόγραμμα. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού του εξήγησαν πως πρόκειται περί παρεξήγησης και έτσι επέστρεψε στην πίστα.

Έξαλλος ο Χρήστος Μάστορας με θαμώνα του κέντρου που εμφανίζεται

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που ενημέρωσαν τη Soula Glamorous, αιτία για το ξέσπασμα του Μάστορα, ήταν πως αυτός ο θαμώνας φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά. Μάλιστα, ήταν τόσο ενοχλημένος ο Χρήστος Μάστορας, που ζήτησε να αποχωρήσει με την παρέα του από το μαγαζί και είπε πως θα καλύψει ο ίδιος το κόστος.

Παίκτης του Ολυμπιακού φλέρταρε τη σύντροφο του Χρήστου Μάστορα

Το πιο juicy στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω θαμώνας είναι παίκτης του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, κάτι που ανέφεραν και οι αυτόπτες, αλλά και ο έγκριτος σε θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον SportFM.

Η Soula δημοσιεύει και συνομιλία της όπου λέγεται ότι πρόκειται για τον Πεπ Μπίελ, τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού.

Πηγή :

ipliroforia

Το αγαπημένο τρόφιμο των παιδιών που θα κάνει τις κατσαρίδες παρελθόν από το σπίτι

Τον κρατούσε κρυφό: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου, σπάνιες φώτο