Παντρεύτηκε την κουβέρτα της σε λαμπερή τελετή και ισχυρίζεται ότι είναι η ιδανικότερη σχέση που είχε ποτέ (vid)

Μια γυναίκα στην Αγγλία το… τερμάτισε, καθώς αποφάσισε να παντρευτεί την αγαπημένη της κουβέρτα.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί διαβάζοντας τον τίτλο ότι πρόκειται για είδηση τρολ. Η πραγματικότητα όμως είναι άλλη. Η Pascale Sellick μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της Βρετανίας αποκάλυψε για την ιδιαίτερη και μοναδική σχέση που έχει με την κουβέρτα.

Advertisements

Όπως παραδέχθηκε στην εκπομπή «This Morning» η σχέση με την κουβέρτα της είναι η πιο οικεία και αξιόπιστη που είχε ποτέ. Μάλιστα, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτοντας ότι πήρε την απόφαση να παντρευτεί με την κουβέρτα της, με την παρουσία 120 καλεσμένων στο Έξετερ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πίσω στο 2019.

Όσο για το τι φόρεσε την ημέρα της τελετής; Πιτζάμες και παντόφλες! Ο ίδιος ενδυματολογικός κανόνας ίσχυε και για τους καλεσμένους, που εμφανίστηκαν με ρόμπές, παντόφλες, πιτζάμες και αρκουδάκια.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, νομίζω», είπε η Pascale στους παρουσιαστές της εκπομπής. «Είχα κι άλλα παπλώματα στο παρελθόν, αλλά ήμουν πάντοτε πιστή στην κουβέρτα μου», συνέχισε.

Μετά την τελετή, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση. Η «νύφη» πήρε αγκαλιά την κουβέρτα της για τον πρώτο τους χορό, υπό τις νότες του Thank You της Dido, που ερμήνευσε ένα τοπικό συγκρότημα. Η Pascale τόνισε στην εκπομπή ότι τόσο σε στιγμές χαράς όσο και σε λύπης, μπορεί να βασίζεται στην κουβέρτα της.

Survivor Spoiler 10-1: Πόσες θα είναι οι αποχωρήσεις της εβδομάδας; (Vid)

Άνοιξε το ψυγείο για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια και οι εικόνες είναι ανατριχιαστικές – Το ζαμπόν είχε γίνει λάσπη