«Πολλά με πονάνε αλλά τα κρύβω»: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό με τη Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η προσωπική του ζωή δύο χρόνια μετά τον χωρισμό

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχωρήσε συνέντευξη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ο τραγουδιστής μίλησε για τον δυνατό έρωτα που έχει νιώσει ενώ αποκάλυψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη τηλεόραση.

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «πολλά μας πονάνε, αλλά τα κρύβουμε στο υποσυνείδητό μας. Είχα τη χαρά να νιώσω το συναίσθημα του έρωτα ολοκληρωτικά».

Και πρόσθεσε «στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, συνειδητοποιημένος. Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας, νομίζω ότι ολοκληρώνει έναν άνθρωπο υπό μία έννοια. Μία υιοθεσία είναι ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα».

«Πολλά με πονάνε αλλά τα κρύβω»: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό με τη Μακρυπούλια

Στο μεταξύ, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αποφάσισε να γίνει λίγο trendy, επειδή οι φίλοι του, που έχουν social media, τον έλεγαν παλιομοδίτη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την επιστροφή του στην τηλεόραση

Όσον αφορά τις ασχολίες του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επεσήμανε «δεν ξέρω να μαγειρεύω, ούτε με ενδιαφέρει. Και τοστ να σου φτιάξω, δεν θα το φας. Μου αρέσουν τα ταξίδια, οι βόλτες και προσπαθώ να γίνω καλύτερος στα επιτραπέζια», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή στην τηλεόραση, καθώς το πεδίο αυτό τον ενδιαφέρει, υπό συνθήκες όμως.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Δάκρυσε η Παναγία για τον Δημήτρη: Βρέθηκε νεκρός ξαφνικά στο σπίτι του

Έχουν δει και καλύτερες μέρες… #197