Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας τους δίσκους του», λέει φίλος του

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος ένα χρόνο μετά το σκάνδαλο με το ροζ video, βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όπως ανέφερε κοντινός του άνθρωπος στην εκπομπή Το Πρωινό, πουλάει τους δίσκους που έχει στη συλλογή του προκειμένου να επιβιώσει.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Στα όρια της πτώχευσης ο πρώην παρουσιαστής

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απ’ όσο γνωρίζω είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και κοινωνική θέση. Δεν έχει πιάσει ακόμα κάπου δουλειά, δηλαδή, δεν έχει εισοδήματα από κάπου. Προσπαθεί να επιβιώσει γιατί δεν έχει και άλλα εισοδήματα, δεν έχει δηλαδή κάποια ακίνητα ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας απ’ όσο ξέρω, την συλλογή του σε δίσκους που έχει. Έχει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές δίσκων στην Ελλάδα τουλάχιστον. Μάλιστα, συλλογές οι οποίες είναι υπογεγραμμένες από τους ίδιους τους καλλιτέχνες, με φωτογραφικό υλικό.

Κάποιες φορές που είχα επισκεφθεί το σπίτι του, μου τα είχε δείξει. Από το παγκόσμιο στερέωμα της rock σκηνής. Παραδείγματος χάρη, Alice Cooper, αυτά που είχα δει εγώ. Είχε προσωπική σχέση με τους Deep Purple οι οποίοι είχαν και σχέση άλλη, δηλαδή κάποια στιγμή λέγανε να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ, ήταν να κάνουν κι άλλα πράγματα. Δεν ξέρω αν η δουλειά αυτή χάλασε λόγω του σάλου»,

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό το ξέρω δηλαδή από τον ίδιο. Κάποια στιγμή που είχαμε μιλήσει, στην ερώτηση μου “τι κάνεις τώρα πια; Πως δουλεύεις, πως ζεις;”. Ότι δεν κάνω κάτι και προσπαθώ να κάνω κάτι με ιντερνετική εργασία και πουλάω και τη συλλογή μου. Έχω αρχίσει και πουλάω κομμάτια από τη συλλογή μου. Στην ερώτηση μου “ρε συ, γιατί τα πουλάς τώρα αυτά, είναι ξέρω ‘γω κομμάτια…”. Μου λέει, “δεν έχω άλλη λύση, πρέπει κάτι να κάνω”. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε αυτόν».

Κλείνοντας είπε: «Έκανε το λάθος ξέρω ‘γω και τα λοιπά που δεν είναι όλο δικό του. Δηλαδή κάτι μυστήριο παίζει εκεί μέσα, που δεν ξέρω τώρα γιατί δεν μου το λέει αλλά σίγουρα δεν είναι όλο δικό του. Η κοπέλα που του έκανε την μήνυση πως βρήκε τώρα το βίντεο; Το είδε μια φίλη της, έτσι το έχει καταθέσει… Μιλάμε με την κοπέλα, της τα έχω πει και στην ίδια».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δείτε το video

Έχεις δει πώς είναι σήμερα οι χορεύτριες του Σάκη Ρουβά από το «Shake it»; [Εικόνες]

Καιρός: Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος» και φέρνει βαρυχειμωνιά – Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Δευτέρα