Έχεις δει πώς είναι σήμερα οι χορεύτριες του Σάκη Ρουβά από το «Shake it»; [Εικόνες]

Ήταν 15 Μαΐου 2004 όταν ο Σάκης Ρουβάς εκπροσώπησε την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει η Sertab Erener. Ο Σάκης τραγούδησε «Shake it», και πραγματικά δεν υπήρχε άνθρωπος που δεν λικνίστηκε στον ρυθμό του τραγουδιού.

Ο 32χρονος τότε τραγουδιστής ήταν ό,τι πιο sexy κυκλοφορούσε στον μουσικό διαγωνισμό, και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν και οι Ρουβίτσες. Ο Σάκης στη σκηνή όμως δεν ήταν μόνος. Μαζί του εκτός από τα φωνητικά, είχε και δύο super sexy χορεύτριες από το μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού. Τη Μαρία Λυραράκη και την Irina Mansurova. Έχεις δει όμως πως είναι σήμερα τα δύο κορίτσια;

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε και όσο να πεις έχουν αλλάξει τα κορίτσια. Η Μαρία Λυραράκη είναι απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστρικής Τέχνη και εργάζεται ως καθηγήτρια χορού, ενώ έχει και τη δική της σχολή. Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision (2004) το 2006 εργάζεται ως βοηθός του χορογράφου Φωκά Ευαγγελινού για τον τελικό διαγωνισμό της Eurovision στην Ελλάδα. Το 2007 επιμελείται τις χορογραφίες για το τραγούδι «Γεια σου Μαρία» του Σαρμπέλ στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ το 2008 επιμελείται τη χορογραφία για τη συμμετοχή της Καλομοίρας στον μουσικό διαγωνισμό.

Σήμερα είναι μία όμορφη και πετυχημένη δασκάλα χορού και τη βλέπουμε και μέσα από το Instagram της. Παραμένει μία κορμάρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Η Irina Mansurova από την άλλη έσβησε εντελώς τα ίχνη της, αφού δεν φαίνεται να έχει κάποιο account στα social media, και γι’ αυτό δεν τη βρήκαμε κιόλας. Δυστυχώς θα αρκεστείς να τη δεις στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ τη Μαρία μπορείς να τη δεις και στις φωτογραφίες.

Πηγή: gossip-tv.gr

Survivor Spoiler 30-1: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Προσπαθεί να επιβιώσει πουλώντας τους δίσκους του», λέει φίλος του