Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα: «Πάλευα 1,5 χρόνο, έκανα αποτυχημένες εξωσωματικές και το μωρό ήρθε»

Ελένη Φουρέιρα: Απόσπασμα από τη συνέντευξη της τραγουδίστριας

Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue Greece της ερχόμενης Κυριακής και μάλιστα παραχώρησε μία συνέντευξη για το παιδί που περιμένει.

“Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά”, ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

“Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκα ήταν ο Αλμπέρτο φυσικά. Είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις λύπες. Μπορώ να σου πω ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πέρασα αρκετά δύσκολα, έπαθα αποκόλληση που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες μου τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω στο κρεβάτι τρεις μήνες.

Στεναχωρήθηκα, έπεσα πολύ. Με θυμάμαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι να διαβάζω σε sites ή σε εκπομπές για μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη τη στιγμή που εγώ ούτε είχα δηλώσει ότι είμαι έγκυος, ούτε ήξερα αν θα έχω το παιδί. Δεν κατηγορώ κανέναν, καταλαβαίνω ότι κάνουν τι δουλειά τους αλλά για εμένα ήταν βάρβαρο. Ας πούμε ότι ήταν μια στιγμή που θα ήθελα να μην γνωρίζουν το όνομά μου”, εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Συγκλονίζει η Ελένη Φουρέιρα: «Πάλευα 1,5 χρόνο, έκανα αποτυχημένες εξωσωματικές και το μωρό ήρθε»

Η φωτογράφιση της Ελένης Φουρέιρα Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Greece (@voguegreece)

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΕΓΚΥΟΣΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Σκορπιός αγαπάει τη σοκολάτα, ο Κριός το κρέας: ποιες είναι οι αγαπημένες σου γεύσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;