«Τελικά είναι έγκυος»: Πάγωσε ο Ματέο Παντζόπουλος με την αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λίγκας, ο φωτογράφος που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά είχε μιλήσει στο Youweekly.gr και είχε αποκαλύψει το περιστατικό με την κομμώτρια που είχε προδώσει την εγκυμοσύνη της από τον Ματέο Παντζόπουλο.Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περίμενε το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στο γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι υποψίες βέβαια είχαν ξεκινήσει από τις επισκέψεις σε γυναικολόγο στην Κηφισιά και φυσικά η αποκάλυψη ήρθε με τις πρώτες φωτογραφίες της με ξεκούμπωτο το πάνω κουμπί στο παντελόνι της.

“Απέναντι ήταν ένα κομμωτήριο, απ’ όπου βγήκε μία κυρία να καπνίσει και μου λέει “αν φωτογραφίσετε την κυρία Μενεγάκη μπροστά στο μαγαζί μου, θα σας πω πού ήταν”. Γελάσαμε, της είπα πως έτσι θα γίνει και μου αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, τον Γιώργο Σταματίου” λέει ο Άγγελος Λίγκας και συνεχίζει:

“Όταν πήγα σπίτι κοιτούσα τις φωτογραφίες και είδα πως είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι της, που σκέφτηκα ότι θα την πίεζε και φορούσε ένα φυλαχτό, που σκέφτηκα ότι θα της είχε δώσει ο πνευματικός της, ο γέροντας Ευδόκιμος. Τελικά αποδείχτηκε πως είναι έγκυος”.

Η φωτογραφία που πρόδωσε την τελευταία εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

Πηγή: athensmagazine.gr

Πήρε μία γλάστρα, αλεύρι και μαγιά και ΧΩΡΙΣ καν ρεύμα έκανε το τέλειο ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ψωμί!

Μπαζ Όλντριν: Παντρεύτηκε στα 93 του ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη