Το κουτάβι έσκαψε και ανακάλυψε θησαυρό 6.000 λιρών – «Ήταν η πρώτη του βόλτα»

Το Κουτάβι Έσκαψε Και Ανακάλυψε Θησαυρό 6.000 Λιρών – «Ήταν Η Πρώτη Του Βόλτα»

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Πολλές φορές πάνω στο…παιχνίδι του αποδεικνύεται…λίρα εκατό στην…κυριολεξία!

Ένας σκύλος αγαπά πολύ τον ιδιοκτήτη του και θα έκανε τα πάντα για να τον κάνει ευτυχισμένο. Όπου κι αν πάει ο ιδιοκτήτης, ο τετράποδος φίλος του είναι πάντα έτοιμος να τον συνοδεύσει και να μείνει κοντά του. Για το λόγο αυτό, μια από τις καλύτερες ιδιότητες των σκύλων είναι σίγουρα η πιστότητα , αλλά ορισμένες ράτσες έχουν επίσης εξαιρετική μύτη και, χάρη σε αυτό, επιλέγονται για να εκπληρώσουν πολύ σημαντικές εργασίες.

Αυτό δεν ισχύει πάντα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μύτη του σκύλου που θα σας πούμε έπαιξε θεμελιώδη ρόλο στην όλη ιστορία. Ας δούμε τι έγινε μαζί.

Βρισκόμαστε στο Μπλάκπουλ του Λανκασάιρ και ο 51χρονος Άνταμ Κλαρκ περπατούσε με την οικογένειά του και το πρόσφατα υιοθετημένο κουτάβι του, όταν συνέβη ένα απίστευτο πράγμα. Αλλά πρώτα σας λέμε την ιστορία τους.

Ο Ollie , το όνομα του σκύλου, ήταν μια έκπληξη για την 9χρονη κόρη Alicia . Όταν η οικογένεια αποφάσισε να πάρει το σκυλάκι μαζί της, ήταν απλώς ένα κουτάβι και χρειαζόταν πολλή προσοχή στις πρώτες στιγμές ανάπτυξης.

“Όταν πήραμε τον Όλι, η κόρη μου η Αλίσια ήταν στον έβδομο ουρανό. – είπε ο Άνταμ – Πάντα ήθελε ένα σκυλί, αλλά είμαι αλλεργικός στο τρίχωμα τους και το είχαμε αποφύγει για αυτόν τον λόγο. Έτσι ανακάλυψε ότι το τρίχωμα της ράτσας Ollie είναι υποαλλεργικό και δεν θα με ενοχλούσε.”

Μόνο λίγο αργότερα, η οικογένεια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα και το πήρε από έναν εκτροφέα του Μάντσεστερ για το ποσό των 2.000 λιρών. Μια επένδυση που επέστρεψε στην πρώτη βόλτα του κουταβιού.

Περίπου ένα μήνα μετά την υιοθέτηση του Ollie, όλη η οικογένεια είχε βγει βόλτα. Ήταν η πρώτη φορά για το κουτάβι lagotto και όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Μόλις 10 λεπτά μετά την έξοδο από το σπίτι, ο Ollie άρχισε μανιωδώς να σκάβει μια τρύπα στο έδαφος. Στην αρχή η μικρή οικογένεια δεν κατάλαβε τους λόγους αυτής της χειρονομίας, αλλά μόλις τελείωσε το σκάψιμο, όλα ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα.

“Αισθανθήκαμε αμέσως ότι ο Ollie ήταν ξεχωριστός, αλλά ποτέ δεν θα το φανταζόμασταν μέχρι αυτό το σημείο. – είπε ο Άνταμ – Όταν σταμάτησε, μείναμε όλοι άφωνοι μπροστά στον θησαυρό που μόλις είχε βρει . Είχε μυρίσει και είχε ξεθάψει μια χούφτα χρυσά νομίσματα “.

Αποτελούνταν από 15 χρυσά νομίσματα , πιθανότατα του 19ου αιώνα , τα οποία ο Αδάμ συνέλεξε αμέσως και έπρεπε να αξιολογήσει. Ο υπεύθυνος έμπορος χρυσού εξέτασε τη φωλιά που μόλις βρέθηκε και πήρε τα νομίσματα αξίας περίπου 6.000 λιρών. Προφανώς το κουτάβι θέλησε άθελά του να ευχαριστήσει τους νέους ιδιοκτήτες που το πήραν μαζί τους, κάνοντας το να ανακτήσει τα χρήματα που βρέθηκαν σε αφθονία.

Η οικογένεια Κλαρκ ήταν σίγουρα ενθουσιασμένη με την ανακάλυψη και το κέρδος, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς και ο μεγαλύτερος θησαυρός εξακολουθεί να είναι ο Όλι. Κανένα χρυσό νόμισμα δεν θα έχει ποτέ την αξία του μικρού σκύλου.

Χώρισε με τον Ικάρντι και… ακολούθησε τον Μάξι Λόπεζ η Νάρα! (pics)

Δεν πίστευε στα μάτια του: Βρήκε σακουλάκι με φυλαγμένο χώμα από την Μικρά Ασία στο εικονοστάσι της μητέρας του