Το μυστήριο λύθηκε: Ο «άγνωστος» πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου και οι σπάνιες φωτογραφίες του

Μυστικό και…μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατούσε μέχρι τώρα τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της η Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά φαίνεται πως αυτό αλλάζει.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει πολύ ερωτευμένη

Πλέον, η Τζούλια Αλεξανδράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς προχώρησε στην προσωπική της ζωή και διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Σύντομα θα κρατά στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχει πάρει ούτε γραμμάριο στην εγκυμοσύνη

Από την ημέρα που το ίδιο το μοντέλο ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι εξαιρετικά ενεργή και πολλές φορές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, παρόλο που όπως είχε αποκαλύψει δεν θέλει να δίνει στοιχεία για την εγκυμοσύνη της στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο και τον Ιούνιο του 2013 παντρεύτηκαν στη Βιέννη όπου και ζούσαν μόνιμα. Τρία χρόνια μετά, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, με το διαζύγιο να εκδίδεται μέσα στο 2017

Είναι ελάχιστες και οι φορές που τους έχουμε δει μαζί στα social media αλλά αυτές είναι μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες τους.

Ο «άγνωστος» πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Πηγή :

ipliroforia

ΗΠΑ: Στην Μινεσότα η ψηλότερη οικογένεια στον κόσμο

Αγάπη με την πρώτη ματιά: Νεογέννητο αγκαλιάζει σφιχτά την μαμά του δευτερόλεπτα μετά την γέννα