Τον “έσφαξε” με τον γάντι… Ο Δημήτρης Οικονόμου “πλήρωσε” τον Αντώνη Κανάκη με το ίδιο νόμισμα

Στα μαχαίρια είναι ο  δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου με τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Αντώνη Κανάκη, αφού η απομάκρυνση της  Ντόρας Κουτροκόη από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ξεσήκωσε βροχή σχολίων και από τις δύο πλευρές.

Τί είπε ο Αντώνης Κανάκης για την Ντόρα Κουτροκόη και τον Δημήτρη Οικονόμου

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη απομάκρυνση της Ντόρας Κουτροκόη μέσα από την εκπομπή του και όπως φαίνεται τα σχόλια του, εκνεύρισαν τον Δημήτρη Οικονόμου.

Τι είπε ο Κανάκης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την Μαρία Αναστασοπούλου πολύ την συμπαθούμε. Υπάρχουν δύο κυρίες στην ενημέρωση, που σε αυτές θα αναφερθούμε τώρα και τις συμπαθούμε πολύ. Η μία είναι η Μαρία Αναστασοπούλου. Γλύτωσε το κορίτσι. Δόξα τω Θεώ γλύτωσε. Συμπαθούμε και την Ντόρα Κουτροκόη. Γλύτωσε κι αυτή. Έκανε μια εγχείρηση η Ντόρα. Περαστικά. Γλύτωσε όμως κι αυτή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στη σατιρική του εκπομπή το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1. «Κοιτάξτε τα φίδια, κυρίως το φίδι εκεί που ξεκινά και κολάντρισμα μία μέρα πριν την διώξουν».

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου στον Αντώνη Κανάκη

Μια ημέρα αργότερα, λοιπόν, ο Δημήτρης Οικονόμου θέλησε να δώσει πολύ σαφή απάντηση στον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. «Ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Ράδιο Αρβύλα, κατά κόσμον Αντώνης Κανάκης, που πιάστηκε με τον Στάθη στην πλάτη κι έκανε τον ανήξερο ο μπαγασακος ασχολείται με τους συνεργάτες των άλλων. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί φίλε».

Ο Κανάκης μάλλον ξεχνάει ότι η κ. Αναστασοπούλου ήταν για χρόνια συνεργάτης με τον Οικονόμου και αν δεν ήταν ευχαριστημένη τόσο καιρό… προτάσεις είχε για να μπορέσει να φύγει. Καλό είναι και στη σάτιρα να χαλιναγωγήσουμε λίγο την φαντασία μας.

Πηγή :

ipliroforia

Κοινοποιήστε στο Facebook

See more

Previous article Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»
Next article Πανελλήνια θλίψη: Πέθανε το “παιδί του λαού”

Άρης Τσάπης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»

Πανελλήνια θλίψη: Πέθανε το “παιδί του λαού”

Ραγίζουν καρδιές στην πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου – Συντετριμμένη οι σύζυγος και τα παιδιά του

Survivor Spoiler 24-1: Αυτή είναι η 3η υποψήφια για αποχώρηση…