«Αφροδίτη Αδάμη»: Η γιατρός που πρωταγωνιστούσε σε «ροζ» ταινίες επέστρεψε στο παλιό της επάγγελμα

Το 2016 η Αφροδίτη Αδάμη, είχε κάνει τους πάντες να μιλούν για εκείνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», μέχρι και η «κλειδαρότρυπα» τηλεοπτικών εκπομπών μπήκε στη ζωή της, με το πρόσωπό της να παίζει στη μικρή οθόνη. Η περίπτωσή της, άλλωστε, ήταν μοναδική στα ελληνικά χρονικά! Μια πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών να εισβάλλει στα γυρίσματα αισθησιακών ταινιών.

«Αφροδίτη Αδάμη»: Η γιατρός που πρωταγωνιστούσε σε «ροζ» ταινίες άλλαξε ριζικά τη ζωή της - Εικόνα 1

Αφροδίτη Αδάμη: Η επιστροφή στο παλιό επάγγελμα

Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά και άφησε πίσω της τις ερωτικές ταινίες, ασκώντας για τρία χρόνια το επάγγελμά της ως ειδικευόμενη παιδίατρος. Μάλιστα, όσοι τη γνώριζαν ήξεραν πως εργάζεται στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, προσφέροντας κι εκείνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τα χίλια προβλήματα και τις παθογένειές του.

Μέχρι πριν από έναν χρόνο, η ίδια πέταξε ξανά την ιατρική ρόμπα επιστρέφοντας σε έναν γνώριμό της κόσμο, αυτόν των αισθήσεων! Η Αφροδίτη Αδάμη ήταν καταπέλτης για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξαπολύοντας κατηγορώ στους ιθύνοντες, που απαξιούν και τους ειδικευόμενους γιατρούς, που δίνουν καθημερινή μάχη με μισθούς εξευτελιστικούς σε σχέση με την προσφορά τους κάτω από συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε!

Αυτός ήταν ο λόγος που την έκανε να επιστρέψει στις αισθησιακές ταινίες, προκειμένου να βιοπορίζεται!

Όπως είχε αναφέρει: «Είχα σταματήσει τις αισθησιακές ταινίες, γιατί παντρεύτηκα, έκανα δύο παιδιά και ο πρώην σύζυγός μου δεν ήθελε να παίζω. Έτσι, λοιπόν, ασχολήθηκα με το κύριο επάγγελμά μου, που είναι η ιατρική. Έκανα το αγροτικό μου στα νοσοκομεία της Σαντορίνης, στη Σύρο, στην Ιο και στην Ανάφη. Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας ήμουν για δύο χρόνια ειδικευόμενη παιδίατρος, όμως παραιτήθηκα πριν από έναν χρόνο, για πολλούς λόγους. Όταν χώρισα, έμεινα μόνη μου με δύο παιδιά. Στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας δεν ήταν καλές οι συνθήκες εργασίας.

Δεν ήταν καλή η εκπαίδευση των ειδικευομένων, τα χρήματα ήταν πολύ λίγα και αναγκαζόμουν να αφήνω τα δύο μου παιδιά, που μεγαλώνω, μόνα τους για πολλά βράδια όταν έκανα εφημερίες. Έπρεπε από τα χρήματα που θα έπαιρνα από την εφημερία να τα δίνω σε κάποια γυναίκα για να φυλάει τα παιδιά μου. Οι μισθοί των γιατρών που δουλεύουν σε κρατικά νοσοκομεία, κυρίως των ειδικευομένων, δεν ανταποκρίνονται στο μέγεθος της ευθύνης, της προσφοράς και των αντίξοων συνθηκών. Έτσι οι λόγοι που αποφάσισα να παραιτηθώ ήταν οικονομικοί και βιοποριστικοί! Τότε ήταν που αποφάσισα να κάνω show στο strip club Kinky Opera, στη Συγγρού, και πριν από έναν μήνα να ανοίξω λογαριασμό στο OnlyFans».

«Αφροδίτη Αδάμη»: Η γιατρός που πρωταγωνιστούσε σε «ροζ» ταινίες άλλαξε ριζικά τη ζωή της - Εικόνα 2

Αφροδίτη Αδάμη: Με 1.000 ευρώ που έπαιρνα ως γιατρός δεν μπορούσα να μεγαλώσω δύο παιδιά

Η Αφροδίτη Αδάμη, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για το περιεχόμενο στην ερωτική πλατφόρμα που κάνει πάταγο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο: «Αυτήν τη στιγμή έχω περίπου 400 ακόλουθους και το περιεχόμενο αφορά ερωτικές στιγμές από την προσωπική μου ζωή αλλά και αποκαλυπτικές φωτογραφίες μου. Στην ουσία, αυτό που έκανα στις αισθησιακές ταινίες, το κάνω πλέον μόνη μου. Είναι κάτι που με βοηθάει να βγάζω κάποια χρήματα, αλλά ακόμη είμαι στην αρχή».

Στη συνέχεια μας εξηγεί και γιατί αποφάσισε να κάνει strip show και να μην επιλέξει κάποια άλλη δουλειά: «Ασχολούμαι χρόνια με χορό, με λάτιν, pole dancing και με θεατρικά shows. Moυ αρέσει πολύ το θέατρο και ο χορός. Μου ταιριάζει πολύ το μαγαζί και κάνω κάτι που αγαπώ πολύ, δεν υπάρχει κάτι το πρόστυχο, είναι σαν να βλέπεις θέατρο, απλά υπάρχει μέσα και το ερωτικό στοιχείο. Μου έλειπε η καλλιτεχνική μου φλέβα και ότι δεν μπορούσα να εκφραστώ μέσα από τον χορό. Μου αρέσει να κάνω show, να δείχνω το σώμα μου και να παίζω ερωτικό θέατρο, είναι κάτι που με εξιτάρει. Οικονομικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα απ’ όταν ήμουν γιατρός! Βιοπορίζομαι καλύτερα και μπορώ να παίρνω ρεπό όποτε θέλω, ώστε να είμαι δίπλα στα παιδιά μου, ενώ ως ειδικευόμενη παιδίατρος δεν μπορούσα.

Κλείνοντας η Αφροδίτη απαντάει στην ερώτηση αν θα έκανε ξανά αισθησιακές ταινίες, και λέει ότι το όνειρό της είναι να ξαναγίνει γιατρός, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά της: «Κάποια στιγμή θα έκανα ξανά ταινίες, αλλά μόνο στο εξωτερικό. Τα σχέδιά μου είναι να τελειώσω την ειδικότητά μου και να ασχοληθώ πάλι με την ιατρική, όταν μεγαλώσουν τα παιδιά μου και είναι πιο ανεξάρτητα».

«Αφροδίτη Αδάμη»: Η γιατρός που πρωταγωνιστούσε σε «ροζ» ταινίες άλλαξε ριζικά τη ζωή της - Εικόνα 3

Αφροδίτη Αδάμη: Το bullying στο νοσοκομείο και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του 2χρονου παιδιού της

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας η Αφροδίτη μίλησε για το bullying που δέχτηκε από πολλούς συναδέλφους της στο Νοσοκομείο της Νίκαιας! «Δέχτηκα bullying, χωρίς να καταλάβω τον λόγο. Υπήρχε μια κλίκα που δεν με ήθελε και αυτό με πίεζε πολύ! Δεν θεωρώ, πάντως, ότι ήταν επειδή έπαιζα σε ταινίες».

Στη συνέχεια αποφασίζει να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το ένα της παιδάκι: «Είναι δύο ετών και έχει καρδιοπάθεια. Όταν εργαζόμουν στο νοσοκομείο, ένιωθα πάντα την ανάγκη να είμαι δίπλα του. Τώρα χρονικά μπορώ να βρίσκομαι δίπλα τους. Στο νοσοκομείο δεν μου έδιναν άδεια με τίποτα. Πολλές φορές, ακόμη και όταν το παιδάκι μου είχε χειρουργείο και έπρεπε να λείπω, δεν μπορούσαν να το καταλάβουν».

 

Survivor All Star trailer 16/2: «Θέλουν να καλύψουν το πωπουδάκι τους!» – Αποκάλυψη λίγο πριν την αποχώρηση!

Survivor All Star spoiler: Χαμός με τις αποκαλύψεις-Ποια παίκτρια είναι έγκυος;