Εγκατέλειψε την Ελλάδα: Με μαύρα μαλλιά & εμφανώς αδυνατισμένη η κόρη του Κώστα Βουτσά 3 χρόνια μετά τον θάνατό του

Αγνώριστη η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα Βουτσά, έχει γυρίσει σελίδα σε ό,τι έκανε μέχρι τώρα και πάει παρακάτω.

Πιο συγκεκριμένα, εγκατέλειψε την Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Σιγκαπούρη, ενώ, όπως φαίνεται, έχει αφήσει πίσω της και το χώρο της υποκριτικής, που τόσο αγαπούσε.

Μαζί με την οικογένειά της βρίσκεται πλέον στην Σιγκαπούρη, όπου εργάζεται σκληρά, ενώ σήμερα, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της, Κώστα Βουτσά, μοιράστηκε μαζί μας ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Προχθές έκλεισαν τα τρία χρόνια του μπαμπά. Είναι πολύ περίεργο να το λέω γιατί δεν το… Ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ, ενώ συνήθως δεν μιλάω για τον μπαμπά μου δημοσίως, είναι γιατί θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την αγάπη που στείλατε, για τις ευχές για δύναμη και κουράγιο και για όλες τις ιστορίες», είπε μεταξύ άλλων η Θεοδώρα Βουτσά και συνέχισε:

«Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε απώλεια η αδερφή μου και εγώ. Σε όλους εσάς που έχετε χάσει κάποιον δικό σας άνθρωπο, να σας πω ότι η ουλή δεν εξαφανίζεται αλλά κλείνει».

 

 

Πηγή

Survivor All Star: “Έσκασαν” τα ευχάριστα πριν από λίγο – Ανακοινώθηκε γάμος στους Μαχητές (Video)

«Τρώω αυτά τα φαγήτα, έχασα 30 κιλά»: Η δίαιτα της Τζούλι Μασίνο που την άφησε μισή, μαθεύτηκε το μυστικό της