Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν ήμουν τυχερή. Τώρα συνειδητοποιώ ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή»

Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Δύο στη 1».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά της και τη σχέση με τον σύζυγό της ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί.

Ειδικότερα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κάνει εξωσωματική λέγοντας συγκεκριμένα πως προσπάθησε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στα παιδιά του συζύγου της από τον πρώην γάμο του υπογραμμίζοντας πως δεν τα ξεχωρίζει από το παιδί της.

«Βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα το γιο μας.

Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας.

Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία.

Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη», δήλωσε συγκινημένη η γνωστή ηθοποιός.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είπε στη συνέχεια: «Ελπίζω ο Γιώργος Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει.

Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».

 

Φίλιππος Κούρκουλος: Σπάνια εμφάνιση για τον κούκλο γιο της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου

Πικέ: Άφησε τα παιδιά του να περιμένουν στη βροχή και το Twitter τον κατακεραυνώνει – «Τι πατέρας είναι αυτός»