Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος spoiler: Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 95, 96, 97, 98, 99

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 95

Η Μαργαρίτα είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Γεράσιμου και μένει και ακόμα στο σπίτι της Αθηνάς. Ο Αλέξης φροντίζει να της δείχνει το πιο γλυκό του πρόσωπο και παριστάνει ότι τη νοιάζεται και ανησυχεί για το πένθος που βιώνει. Την ίδια στιγμή στην Αρεόπολη έρχεται ο Ανδρέας, ο κολλητός φίλος του Κίμωνα, και αποκαλύπτει στη Δήμητρα ενδιαφέροντα στοιχεία που εντείνουν τις υποψίες της. Ο Κωνσταντίνος βρίσκει πάλι την ευκαιρία να ζητήσει του Δημοσθένη να τον απαλλάξει από τις βρωμοδουλειές του: «Ναι, αλλά εγώ δεν έχω κανέναν λόγο να παίζω το κεφάλι μου μαζί σου! Σε παρακαλώ να το ξανασκεφτείς και να με απαλλάξεις! Είδες ότι έχασες το παιδί σου! Δεν θέλω να έχω την τύχη του! Πόσο πιο καθαρά να στο πω;» Ο Φίλιππος μεθάει και ο Λεωνίδας αναγκάζεται να τηλεφωνήσει στον Στάθη. Στο μεταξύ η Άννα μιλά στον Λυκούργο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του Πότη… Μετά τις αποκαλύψεις της Άννας ο Λυκούργος, αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή, αρχίζει να κάνει προσωπική έρευνα για τα κυκλώματα προστασίας, γεγονός που ανησυχεί τη Χάιδω.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 96

Μετά τις αποκαλύψεις της Άννας ο Λυκούργος, αποφασισμένος να βγάλει τον Χρήστο από τη φυλακή, αρχίζει να κάνει προσωπική έρευνα για τα κυκλώματα προστασίας, γεγονός που ανησυχεί τη Χάιδω. Η Δήμητρα μαθαίνει ότι ο τύπος που είχε ρίξει το χάπι του βιασμού στο ποτό της Βασιλικής, κυκλοφορεί πάλι στα μπαρ και συνεχίζει τη δράση του. Έτσι αποφασίζει να υποδυθεί πάλι τη Ράινα για να τον πιάσει στα πράσα και οργανώνει την επιχείρηση με τους άλλους δύο αστυνομικούς, τον Στράτο και τον Βαγιάκο. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος συνεχίζει να πίνει κάθε βράδυ και τον μαζεύουν ημιλιπόθυμο ο Λεωνίδας με την Άννα. Παράλληλα η Δήμητρα μιλάει στον Κουράκο για τις υποψίες της σχετικά με την εταιρεία του Δημοσθένη, χωρίς να πηγαίνει το μυαλό της στα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα. Λίγο αργότερα η Δήμητρα με τον Κουράκο συναντούν τον εισαγγελέα, ο οποίος τους αναθέτει να ξεκινήσουν μεγάλη έρευνα. Ο Φίλιππος μεθά για μια ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος– Επεισόδιο 97

Ο Φίλιππος μεθά για μια ακόμη φορά, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει πάνω σε ένα δέντρο. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ειδοποιούνται οι συγγενείς του. Η είδηση φτάνει και στη Βασιλική, η οποία σοκαρισμένη τρέχει στο πλευρό του, ενώ η Ιουλία αναλαμβάνει χρέη νταντάς για το μωρό. Η Χάιδω τρέμει για τον γιο της, ενώ ο Λυκούργος έχει γίνει χίλια κομμάτια, καθώς παράλληλα τρέχει και την έρευνα για την υπόθεση του Χρήστου. Στο μεταξύ η συμμορία αντιλαμβάνεται τις κινήσεις του και αρχίζει τις απειλές, αλλά ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Οι Βρεττάκοι κάνουν προσφορά στον Μιχάλη για την αγορά του ελαιώνα του, εκείνος όμως βρίσκει το ποσό χαμηλό. Η Αθηνά αναλαμβάνει να κάνει τις διαπραγματεύσεις, ενώ η Μαργαρίτα την πιέζει να δώσει μια ευκαιρία στον εισαγγελέα.Η Μαρίνα συνεχίζει να επισκέπτεται γιατρούς, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει σαφείς απαντήσεις για το πρόβλημά της. Ο Μάνος, όμως, συνδυάζει γεγονότα και συνειδητοποιεί πως ένα από τα συμπτώματά της είναι και η απώλεια μνήμης.

Ο Αρναούτογλου μίλησε: Πυκνές χιονοπτώσεις σε Εύβοια, Αττική και Βοιωτία την Κυριακή

Μαύρο ρόδο spoiler: Η Ελισάβετ πετάει τα ράσα και αφήνεται στον έρωτά της