Μάγια Τσόκλη: Ζει μόνιμα στην Τήνο και το σπίτι της μοιάζει με επίγειο Παράδεισο – Δείτε τις Φωτογραφίες

Η γνωστή ταξιδιωτική δημοσιογράφος, Μάγια Τσόκλη, ζει μόνιμα στην Τήνο. Μετρά στην Τήνο πάνω από 30 χρόνια ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως οι άνθρωποι, η ευγένειά τους, η γη και οι βοριάδες την έκαναν να ερωτευτεί τον τόπο αυτό και να στεριώσει τελικά εκεί.

Η Μάγια Τσόκλη έχει πλέον το δικό της σπίτι εκεί, το οποίο μοιάζει με επίγειο Παράδεισο. Το σπίτι της βρίσκεται σε ένα μεγάλο, καταπράσινο κτήμα. Φέρει αέρα Νότιας Ιταλίας ενώ δείχνει να έχει βγει από σελίδες περιοδικού. Είναι minimal, τα χρώματά του είναι ήσυχα, γήινα και φωτεινά. Πέτρα, ξύλο, υφές καλοκαιρινές και διακοσμητικά στοιχεία που “σπάνε” την ηρεμία με έναν τρόπο “μαλακό”. Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν την ίδια αισθητική και όλη η ατμόσφαιρα του σπιτιού “μυρίζει” τέχνη. Μοντέρνα στοιχεία συναντιούνται με την παράδοση χαρίζοντας στο χώρο έναν τόνο minimal μα καθόλου βαρετό και απρόσωπο.

Ακόμα και οι λεπτομέρειες του σπιτιού είναι προσεγμένες. Κάθε χώρος και κάθε γωνία δείχνει να έχει φτιαχτεί με πολλή αγάπη ενώ τίποτα δε μοιάζει να έχει διαλεχτεί τυχαία.

 

Φυσικά, ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού δεν στερείται ομορφιάς. Το κυκλαδίτικο σπίτι έχει την πιο όμορφη θέα ενώ η έκταση του κήπου χαρίζει μία απόκοσμη γαλήνη που μοιάζει σχεδόν μη ρεαλιστική. Πράσινο και μπλε “παντρεύονται” υπέροχα γύρω από τους πέτρινους τοίχους του σπιτιού, οι οποίοι φιλοξενούν πολύ συχνά φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της δημοσιογράφου. Όπως λέει άλλωστε και η ίδια η Μάγια Τσόκλη, η θέα από το σπίτι της μοιάζει με carte postale.

 

missbloom.gr

Δεν κοιμάται: Ανησυχία με το ηφαίστειο της Σαντορίνης – Δήλωσε διάλυση ο Βρετανός γεωφυσικός

Φωτογράφος μετατρέπει ανάπηρους πολέμου σε καταπληκτικά μοντέλα