Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Θέλω να έχει μία ωραία οικογένεια με πολλά παιδιά και να γίνω γιαγιά με πολλά εγγόνια»

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στην δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική και καλλιτεχνική της πορεία και φυσικά για την αγαπημένη της κόρη, Μαριτίνα.

Σημεώνεται ότι μαμά και κόρη συνεργάστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», αφού η Μαριτίνα υπήρξε συνεργάτης της παραγωγής.

Όσα είπε η Μιμή Ντενίση για την κόρη της, Μαριτίνα

Με τι ασχολείται Μαριτίνα;

Η Μαριτίνα έχει ολοκληρώσει το bachelor στην Κύπρο, θα είναι αυτή τη χρονιά στην Αθήνα για την πρακτική της και μετά θα πάει για master. Την ενδιαφέρει πολύ η κινηματογραφική παραγωγή, γοητεύτηκε με την ταινία θα αναλάβει την παραγωγή. Δεν συμπαθώ καθόλου τα οικονομικά, είμαι καλλιτέχνης. Ασε με να γράφω με τις ώρες και να σκηνοθετώ, δε με κουράζει το πώς θα πληρώσω και πώς θα βγάλουμε το μπάτζετ, με το ζόρι γίνεται από μένα, αλλά η Μαριτίνα το έχει μέσα της. Στην ταινία ξεκίνησε από το τμήμα κουστουμιών με την Φωτεινή Δήμου και κατέληξε πρώτη βοηθός που τους οργάνωσε το μπάτζετ.

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Θέλω να έχει μία ωραία οικογένεια με πολλά παιδιά και να γίνω γιαγιά με πολλά εγγόνια» - Εικόνα 1

Νιώσατε υπερήφανη όταν ακούσατε τα θετικά σχόλια για την Μαριτίνα;

Όταν είδα ότι τα κατάφερε ένιωσα πολύ περήφανη και κυρίως για το ήθος της. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πάντα είχα ωραίο κατάλυμα και της έλεγα να έρθει να μπει μαζί μου, εκείνη προτιμούσε να μείνει εκεί που έμενε στο συνεργείο και αυτό ήταν το σωστό. Δεν ήθελε να είναι η κόρη της Ντενίση.

Μιμή Ντενίση:«Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη»

Πως θέλετε να δείτε την Μαριτίνα;

Ευτυχισμένη. Δεν με νοιάζει αν θα κάνει master, αν θα πάει να δουλέψει από τώρα. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένη. Θα προτιμούσα να δουλέψει λιγότερο και να έχει μία ωραία οικογένεια με πολλά παιδιά και να γίνω και εγώ γιαγιά με πολλά εγγόνια.

Survivor All Star spoiler 12/02: Όχι δύο, ούτε τρεις αλλά… εφτά νέοι παίκτες ετοιμάζουν βαλίτσες – Τα 4 κορίτσια και οι τρεις άντρες που θα φέρουν τα πάνω-κατω 

Σπουδαία χειρονομία στη Θεσσαλονίκη: Φαγητό σε απόρους στη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Μαγείρεψε και η Δώρα Τσαμπάζη