Ορέστης Τζιόβας: Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας(video)

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα, σχετικά με τις «bisexual ανησυχίες» του -όπως τις χαρακτηρίζει-, όσο και στη σχέση που είχε στο παρελθόν, με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, τονισε για τις δηλώσεις του που έχουν συζητηθεί: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει. Την εμπιστεύομαι την παρόρμηση. Τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου δεν τα μετανιώνω, γενικά το βρίσκω πολύ λάθος να μετανιώνω για πράγματα».

Όσο για τα λεγόμενά του γύρω από τη σεξουαλικότητά του, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Δεν θέλω να αναφερθώ στη δήλωσή μου για τις bisexual ανησυχίες. Έχω πει πάρα πολλά γι’ αυτό. Ο σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας και έγινε ακριβώς, όπως το ήθελα. Τα μηνύματα που έλαβα από ανθρώπους που μου είπαν “μπράβο που μιλάς” μου αρκούν και είμαι πολύ καλά με αυτό. Υπάρχουν φυσικά και φίλοι μου που μου λένε, “τι θες και μιλάς;”, αλλά εντάξει, ο καθένας όπως θέλει», σημείωσε.

Όπως είπε παρακάτω, δεν τον ενδιέφερε καν αν η συγκεκριμένη του δήλωση επηρέαζε αρνητικά τη δουλειά του. «Δεν το σκέφτηκα καν. Ας με αντιμετωπίσει ο καθένας όπως θέλει. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπισή του, για την πράξη του και τις απόψεις του. Αν δεν συμφωνούμε, καλύτερα να μη συμφωνούμε και να μη δουλεύουμε και μαζί. Στη δουλειά μας είναι σπάνιο να βρεις ευθείς ανθρώπους», εξήγησε ο ηθοποιός.

Τέλος, αναφορικά με τη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη, δήλωσε: «Με ενοχλούσε που οι περισσότεροι με έμαθαν από τη σχέση μου με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Θα προτιμούσα να με είχαν μάθει μέσα από τη δουλειά μου. Συμβαίνουν όμως, αυτά. Πλέον χειρίζομαι καλύτερα ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Γενικά, διαχειρίζομαι καλύτερα όλο το κομμάτι της διασημότητας».

Πηγή

Κόνι Μεταξά: Ξέσπασε η τραγουδίστρια – «Με έχουν κάνει να σκέφτομαι ότι δεν θέλω να κάνω ποτέ παιδιά»(video)

Γιάννης Αϊβάζης για την κόρη του: «Έχουμε δύσκολη εφηβεία, το έφερε το αγόρι στο σπίτι» (video)