Παγιδευμένοι spoiler: Επεισόδιο 33, 34, 35, 36

Η Άννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν, ενωμένοι, τη μάχη για την αθώωσή της… Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Παράλληλα, υποπτεύεται ότι η γυναίκα του του λέει ψέματα για το πού βρισκόταν τη νύχτα του φόνου. Το μυστικό της Υβόννης αποκαλύπτεται. Πού ήταν τελικά η Υβόννη και με ποιον; Η Νατάσσα αναγκάζεται να πει την αλήθεια στην Δανάη για τον πραγματικό της πατέρα κι εκείνη, έξαλλη και πληγωμένη, φεύγει από το σπίτι. Πού θα βρεθεί την επόμενη μέρα το πρωί; Η επιστροφή της Άννας στον τόπο του εγκλήματος θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη… Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να θυμηθεί τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Θα τα καταφέρει; Θα θυμηθεί τελικά η Άννα τι έγινε εκείνο το βράδυ;

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 34

Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της για να φτάσουν στην αλήθεια. Όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης δολοφονίας του Άγγελου, ήταν γυναίκα. Ο Ανδρέας προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση τώρα που η κόρη του γνώρισε την αλήθεια ενώ η Δανάη παίρνει μια απόφαση που ταράζει την Νατάσσα. Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή ενώ εκείνη μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα και η αντίδραση της θα είναι απρόβλεπτη. Ο Άκης μπλέκει τον Θοδωρή, την Νεφέλη, την Δανάη και την Λίνα σε άλλη μία παράνομη δοσοληψία. Ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη. Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Αντρέας οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή.

Παγιδευμένοι – Επεισόδιο 35

Μετά την κατάθεση της Άννας στον Σταύρο και τα στοιχεία που έφερε ο Ανδρέας, οι έρευνες παίρνουν νέα τροπή. Η Χρύσα, συντετριμμένη από τις τελευταίες εξελίξεις, προσπαθεί μάταια να ισορροπήσει. Μια νέα υπόθεση που αναλαμβάνει η Άννα θα εγείρει ερωτηματικά στον Δημήτρη. Ο κλοιός της έρευνας σφίγγει γύρω από την Υβόννη, όταν αποκαλύπτεται ότι η προηγούμενη κατάθεσή της ήταν ανακριβής και έκρυβε μυστικά. Στο στόχαστρο μπαίνει και η Κλειώ, η οποία, όμως, θα περάσει στην αντεπίθεση, θέτοντας στον Σταύρο ένα δύσκολο δίλλημα. Η Ειρήνη θα λάβει ένα απροσδόκητο μήνυμα από τον Κοσμά, που θα την αναστατώσει. Ο Ανδρέας και ο Σπύρος θα βρουν στον τόπο του εγκλήματος ένα σημαντικό στοιχείο, που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα από το εγκληματολογικό εργαστήριο. Θα βρεθούν στοιχεία που θα οδηγήσουν τις έρευνες πιο κοντά στον δολοφόνο; Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται πολύ κοντά. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά να ξεπεράσουν όλα όσα τους κρατάνε παγιδευμένους τον έναν μακριά από τον άλλον.

Πατέρας βούτηξε στις φλόγες και έσωσε τις δίδυμες κορούλες του από σίγουρο θάνατο

Όταν η Κατερίνα Στικούδη ήταν μοντέλο και μοίραζε… εγκεφαλικά!