Πανηγυρίζει ο Βασάλος! Θα ξεβρωμίσει η καλύβα στο Survivor All Star!

Αρκετά προβλήματα φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, στο Survivor All Star και συγκεκριμένα στην Μπλε ομάδα.

Ο λόγος; Όπως αναφέρουν αρκετοί από τους συμπαίκτες του, οι εντάσεις είναι πολλές που έρχονται από τα λεγόμενα του, ωστόσο πλέον είναι και άλλα τα θέματα.

Αυτά αφορούν την υγιεινή, κάτι πολύ σημαντικό στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, που όπως περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει φτάσει σε ακραίο σημείο, με αυτά που κάνει ο Σώζων και τονίζει ότι θέλει να τον δει να φεύγει απόψε.

«Δεν βρίσκω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι στο Survivor ή αν είναι στο σπίτι του και πίνει καφέ με έναν φίλο του. Δεν ξέρω τι να πω. Ελπίζω το κοινό να κάνει αυτό που πρέπει, εγώ δεν τον αντέχω άλλο. Το λέω πολύ αντικειμενικά», είπε αρχικά.

Και προσέθεσε: «Δεν κάνει τίποτα σωστό, τα κάνει όλα λάθος. Ή θα πετά νερά μέσα στην καλύβα από την οροφή ή θα ρίχνει κάτι καρύδες μπροστά μας και θα μαζεύονται μύγες ή θα αφοδεύει δίπλα από την καλύβα και θα βρομά μην πω τι… Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με το Survivor και τον Σώζωνα».

Όπως σας κάναμε γνωστό με το Survivor Spoiler, ο χατίρι του Κωνσταντίνου θα γίνει πραγματικότητα,  αφού ο συμπαίκτης του αποχωρεί από το Survivor All Star.

sportime.gr

Source link

«Τους χάσαμε, είναι νεκροί»: Τραγικές ώρες για τον Μπουράκ Χακί μετά τον σεισμό στην Τουρκία, δεν μπορεί να συνέλθει

Η διαφορά ηλικίας Ναυσικάς – Κώστα Πηλαδάκη και ο παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο