Βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη από την ΕΡΤ

Την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» είχε αναλάβει πριν χρόνια η Κάτια Ζυγούλη, καταλήγοντας να βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά, αν αναλογιστεί κανείς τον υπέρογκο μισθό της από την ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, επιχειρούσε να προσεγγίσει τις τάσεις της μόδας με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, σε διαφορετικό πνεύμα από αυτό της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Το κόστος της εκπομπής για τα 20 επεισόδια ήταν 179.645 ευρώ και την παραγωγή είχε αναλάβει η εταιρεία FOSS. Έτσι, δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση τον μισθό που έδιναν η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς στη νταντά των παιδιών τους.

Πιο αναλυτικά, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά είχε δώσει τα χέρια με τους ιθύνο­ντες του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φο­ρέα. Επρόκειτο για μια εξωτερική παρα­γωγή η οποία προβαλλόταν ήδη δύο χρό­νια με παρουσιάστρια τη Σάντυ Τσαντά­κη, την οποία και αντικατέστησε η Κάτια Ζυγούλη.

Βγάζει περισσότερα από τον Σάκη Ρουβά: Αυτός ήταν ο μισθός της Κάτιας Ζυγούλη από την ΕΡΤ - Εικόνα 1

Το θέμα της εκπομπής εστίαζε στην ιστορία της ελληνικής μόδας μέσα από τις αφη­γήσεις σχεδιαστών, μακιγιέρ, φωτογρά­φων, κομμωτών, δημοσιογράφων και μο­ντέλων. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι στον προηγούμενο κύκλο των «Ιστοριών μό­δας» είχε εμφανιστεί και η ίδια η Ζυγού­λη ως καλεσμένη, μιλώντας για τις εμπει­ρίες της την εποχή που εργαζόταν ενερ­γά στον χώρο του μόντελινγκ

.Η είδηση έχει προκαλέσει αντιδράσεις, μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι σχολιάζουν τόσο το κόστος της εκπομπής, το οποίο πληρώνουν όλοι οι Έλληνες, ενώ αναφέρουν ότι η Κάτια Ζυγούλη όποτε έχει δοκιμαστεί σε δημόσια παρουσία δεν τα έχει καταφέρει…

Ακόμα ερωτευμένος ο Σάκης Ρουβάς: «Κάνεις τις πιο μικρές…» – Η εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη

Ύστερα από 20 χρόνια κοινής ζωής και τέσσερα παιδιά, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παραμένουν αγαπημένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Λόγω της ημέρας ο τραγουδιστής έκανε μια μικρή ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του.

Το γνωστό ζευγάρι απολαμβάνει να μοιράζεται τον χρόνο του και τόσο ο τραγουδιστής όσο και το πρώην μοντέλο, σε κάθε τους; δημόσια τοποθέτηση, εκφράζονται με τα πιο τρυφερά και όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλο.

Δε θα μπορούσαν λοιπόν σήμερα, τη μέρα που είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους να μην εκφράσουν και δημόσια τον έρωτά τους. Με την ευκαιρία, αυτό το μισθό δίνουν στη νταντά των παιδιών τους.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ένα τρυφερό βίντεο με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη και έγραψε, «Κάνεις τις πιο μικρές στιγμές να φαντάζουν σημαντικές και ανεπανάληπτες»,

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Μαρία Σάκκαρη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου»

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε γαλότσες με μίνι φούστα, όμως όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο στις φωτογραφίες της