“Ξέρετε πολύ καλά το γιατί”: Σπάει τη σιωπή του ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τη δικαστική απόφαση, τα πρώτα λόγια

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την δικαστική απόφαση έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης στην εκπομπή «T-live» και τη Γιώτα Κηπουρού.

Στον ηθοποιό επιβλήθηκε ομόφωνα ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τις δύο απόπειρες βιασμού ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος λόγω αμφιβολιών. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

«Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», είπε ο ίδιος στον Alpha.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος και ήρεμος, ζήτησε από τη δημοσιογράφο να μην ηχογραφηθεί και έτσι τα λόγια του μεταφέρθηκαν σε κάρτα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο Πέτρος Φιλιππίδης μετακόμισε με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, σε άλλη περιοχή της Αθήνας.

Στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε και η μία εκ των συνηγόρων υπεράσπισής του, κα Κική Πακιρτζίδου, η οποία έδωσε τον δικό της αγώνα μαζί με τον κ. Μιχάλη Δημητρακόπουλο, καθ’ όλη τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης.

 

Bάνα Μπάρμπα: «Σε άλλη χώρα θα είχα κάνει τεράστια καριέρα. Εδώ επειδή ήμουν όμορφη μ’έλεγαν χαζή κι ατάλαντη»

Το παραδέχτηκε 25 χρόνια μετά ο Σαρτίνι: “Με την Κατερίνα Λάσπα ήμασταν ζευγάρι, αλλά σήμερα μηδέν επαφή”