Άδωνις Γεωργιάδης: “Η Ευγενία μπήκε στην τηλεόραση για να πληρώσει χρέη. Δεν της άρεσε, δεν ήθελε να συνεχίσει”

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει για την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, την επαγγελματική της πορεία και για την εποχή που έκανε τηλεόραση.

Ερωτηθείς από την Κατερίνα Καινούργιου, γιατί η Ευγενία Μανωλίδου δεν είναι πλέον στην τηλεόραση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: “Δεν απαγορεύω στην Ευγενία να κάνει κάτι. Συνεννοούμαστε μεταξύ μας και φυσικά αν θέλει να κάνει τηλεόραση μπορεί να κάνει.

Η Ευγενία στην τηλεόραση μπήκε, με έναν συγκεκριμένο τότε στόχο, προσωπικό. Ήθελε να πάρει χρήματα για να πληρώσει χρέη του παρελθόντος. Έτυχε να είναι στην τελευταία καλή εποχή της τηλεόρασης πριν την χρεοκοπία, έκλεισε τους λογαριασμούς της. Δεν της άρεσε ιδιαίτερα η τηλεόραση, δεν την εξέφραζε καθόλου και δεν ήθελε να συνεχίσει.

Τότε, ειδικά “Η στιγμή της αλήθειας”, ήταν δύσκολη. Μετά έκανε το “Dancing with the stars”, το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, το “MasterChef””.

Συνέχισε λέγοντας: “Την “Στιγμή της αλήθειας” την είχα ενθαρρύνει να το κάνει, αν κι εγώ δεν το άντεχα καθόλου το σόου αυτό, ήταν πολύ ακραίο για τα δικά μου γούστα. Όμως, ήξερα ότι η Ευγενία θα τα καταφέρει και ήταν πολύ καλή. Είναι εντυπωσιακό ότι έχει πια περάσει μια δεκαετία από τότε που η Ευγενία δεν έχει κάνει τηλεόραση και δεν υπάρχει χρονιά που να μην της έχουν κάνει πρόταση.

Όμως δεν θέλει. Εκείνη δεν θέλει. Ίσα-ίσα, όπως εκείνη στηρίζει αυτά που κάνω εγώ, έτσι κι εγώ στηρίζω αυτά που κάνει εκείνη”.

 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Θα κάνω παιδί και γάμο με τον σωστό άνδρα»

Κατάθεση ψυχής του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του, Αντώνη: “Δεν γνωριζόμασταν καθόλου, ήμασταν δύο ξένοι”