«Χείμαρρος» Ελένη Χατζίδου για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες», φώναζε έξαλλη on air

Η Ελένη Χατζίδου και οι συνεργάτες της εκπομπής [email protected], αναφέρθηκαν στα σχόλια που δέχτηκαν από κοινού, τα τελευταία 24ωρα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αφορμή για τα σχόλια στάθηκε μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να κρατά στην αγκαλιά το νεογέννητο μωρό τους, έξω στο χιόνι και μάλιστα, τα σχόλια ήταν τέτοια, που τον «ανάγκασαν» να απαντήσει.

Ξέσπασε η Ελένη Χατζίδου για τα σχόλια που δέχτηκαν Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Ελένη Χατζίδου υπογράμμισε «καλά έκαναν. Ξέρουν να φροντίσουν το παιδί τους. Και καλά πρέπει να κάτσεις μέσα 40 μέρες. Έχω βαρεθεί με τους πολυξερήδηδες που γνωρίζουν καλύτερα από εσένα σε ποιον μήνα μπορείς να κάνεις γυμναστική, πότε πρέπει να σταματήσεις να θηλάζεις και αν πρέπει να θηλάσεις, πότε πρέπει να σαραντήσεις και γιατί βγήκες…».

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου επεσήμανε «άλλο να σχολιάσουν και άλλο να σε κατακρίνουν. Εγώ μπαίνω και στη θέση του Δημήτρη, ο οποίος αναγκάστηκε να απαντήσει με έρευνα από επιστήμονα. Κάτι έπρεπε να πει».

Η Μαίρη Αργυριάδου, με τη σειρά της, σημείωσε «συμφωνώ απόλυτα με τον Σταύρο, που λέει ότι δεν χρειάζεται να απαντάς σε όλα αυτά, αλλά από την άλλη τους καταλαβαίνω. Έρχεσαι σε κάποια φάση ως εδώ και λες: ε φτάνει πια, εγώ είμαι η μάνα και θα κάνω ό,τι θέλω».

Η απάντηση της Ελένης Χατζίδου στα άσχημα και αρνητικά σχόλια που γίνονται

«Είναι δημόσια πρόσωπα. Το θέμα είναι πώς λες κάτι. Φαντάζομαι ότι τα σχόλια ήταν άσχημα και αρνητικά. Ρωτήστε αν θέλετε να μάθετε τόσο πολύ» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Πηγή

«Την έβλεπαν κι έκαναν τον σταυρό τους»: Η εγγονή της Τασσώς Καββαδία μιλά για τη γιαγιά της & τον Γολγοθά που τράβηξε

Πουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει: Φανερά αδυνατισμένη η Ναταλία Λιονάκη