“Χείμαρρος” η Τιτίκα Στασινοπούλου για Στάθη Ψάλτη: «Κάνω εμετό, έλεος τι να δω από αυτόν, κακός ηθοποιός»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου σε παλιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει ότι όταν πετυχαίνει κάποια ταινία του Στάθη Ψάλτη στην τηλεόραση, αλλάζει κανάλι.

Στην Τιτίκα Στασινοπούλου δεν αρέσει ο Στάθης Ψάλτης

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «είχα κλείσει στο Δελφινάριο να παίξω με Μουστάκα και Βέγγο και βρέθηκα στον θίασο του Ψάλτη. Δεν αντικαθιστάς έναν Μουστάκα με έναν Ψάλτη. Δεν μου άρεσε σαν καλλιτέχνης ο Ψάλτης. Σε κάθε παράσταση καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα το νούμερο του Ψάλτη. Μου έλεγε ο Βέγγος, “Στασινοπούλου μαζόχα, αφού δεν αντέχεις, γιατί κάθεσαι και «κάνεις εμετό»”; Και του είπα ότι κάθομαι και κάνω εμετό για να μην το ξανακάνω… Θεός συγχωρέστον τον Στάθη Ψάλτη, αλλά όταν βλέπω ταινία του αλλάζω κανάλι. Έλεος, τι να δω;».

Η μάχη της Τιτίκας Στασινοπούλου με τον καρκίνο Advertisement

Και συμπληρώνει η Τιτίκα Στασινοπούλου «οι φοιτητές μου, με έλεγαν Τιτικάκι και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Όταν είχα την περιπέτεια με τον καρκίνο, δεν φοβήθηκα τον θάνατο. Μου έπεσαν τα μαλλιά, φόραγα περούκες. Όταν αρρώστησα με καρκίνο, το μόνο που μου έλειψε ήταν η στήριξη του Γιώργου, που έφυγε πρώτος. Πριν την ασθένεια του Γιώργου Παπαζήση, είχαμε έρθει σε διάσταση. Η διαφορά μας ήταν για το σπίτι. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν εάν πολύ γλυκό παιδί».

Τέλος, η η ηθοποιός κατέληξε «ο Δημήτρης Λιγνάδης μπορεί να είχε τις ιδιαιτερότητες του, τις οποίες δεν μοστράριζε. Δεν μπορώ να ευτελίσω τα θετικά του. Για τον Φιλιππίδη θεωρώ ότι η δόξα του δημιούργησε το σύνδρομο του εξουσιαστή. Τον Μάρκο Σεφερλή τον παραδέχομαι, έχει αμεσότητα με τον κόσμο και καθαρότητα, πολλές φορές στις παραστάσεις ξεφεύγει».

 

Survivor All Star αποχώρηση 21/03: Ποιοι είναι ο 3ος και ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

«Προσέβαλες την επιτροπή με αυτό που είπες»: Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο J2US