“Δεν ήμουν καλεσμένη”:Στεναχωρημένη και σε δύσκολη θέση η Μυρτώ Αλικάκη, απούσα στην πιο σημαντική μέρα για τον 19χρονο γιο της

Η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε τα πάντα για τον 19χρονο γιο της, Δημήτρη Λαγούτη, και το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Μυρτώ Αλικάκη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του γιου της, Δημήτρη Λαγούτη, στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια “Έτερος Εγώ: Νέμεσις” ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν είδε την πρεμιέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη υπογράμμισε πως δεν παρακολούθησε την πρεμιέρα της σειράς “Έτερος Εγώ: Νέμεσις” καθώς δεν ήταν καλεσμένη. Η ίδια μάλιστα τόνισε αναφορικά με τον γιο της πως τον συμβουλεύει μόνο αν της ζητηθεί ενώ υποστήριξε πως η εμπειρία δε μεταβιβάζεται. “Δεν είδα τον γιο μου στην πρεμιέρα του “Έτερος Εγώ”, δεν ήμουν καλεσμένη.”

“Δεν είμαι πολύ υπέρ της συμβουλής, νομίζω ότι η εμπειρία δεν μεταβιβάζεται. Είμαι πάντα εκεί να πω τη γνώμη μου, αν μου ζητηθεί.”

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 19χρονος γιος της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη ασχολείται επαγγελματικά με την υποκριτική ενώ η πετυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια είναι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

 

Άλλαξε το λουκ Μέριλιν Μονρόε: Η Καλομοίρα γύρισε στην Αμερική, άλλαξε “κεφάλι” & τρέλανε πάλι τους θαυμαστές της

Survivor All Star highlights 16/2: Τα τελευταία λόγια της Πηλιάκη στον Χανταμπάκη! Στιγμές αγωνίας για την Σταυρούλα!