Δίαιτα fasting: Πως μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης κάθε μέρα και έχει σώμα-“φέτες”, τα μυστικά της διατροφής του

Ως λάτρης των πειραματισμών, ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να ξεκινήσει μία νέα διατροφή με σκοπό να διατηρήσει την φόρμα του.

Ο παρουσιαστής αποφάσισε με την έναρξη της νέας χρονιάς να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση.

Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί αυτή την απόφασή του με τους διαδικτυακούς του φίλους, ανακοινώνοντάς τους πως ξεκίνησε τη διατροφή fasting. Εξήγησε συγχρόνως τι ακριβώς σημαίνει και τι εγγυάται.

«Καινούργιους στόχους βάλατε; Να βάζετε! Σας κρατάει σε μία συγκεκριμένη πορεία. Εγώ βάζω κάθε χρόνο, κάποιους στόχους. Και κάνω και μία δοκιμή. Πέρυσι ας πούμε τον Γενάρη έκοψα τον καφέ. Έτσι, χωρίς λόγο. Έκοψα τον καφέ να δω τι θα γίνει. Γιατί είχα ακούσει πολλά. Μετά από έναν μήνα είδα ότι δεν έγινε τίποτα και τον άρχισα ξανά. Φέτος, εδώ και δύο ημέρες ξεκίνησα fasting. Είναι αυτός ο τρόπος διατροφής που καταναλώνεις όλες τις θερμίδες, όλα σου τα γεύματα, σε μικρότερο χρονικό διάστημα μέσα στη μέρα και το υπόλοιπο διάστημα δεν τρως τίποτα.

Εγώ για 16 ώρες έχω άδειο στομάχι και μέσα σε 8 ώρες τρώω όλα μου τα γεύματα. Δεν το προτείνω, δεν είμαι διατροφολόγος, αλλά έχω διαβάσει για αυτό. Έχω διαβάσει όμως ότι έχει ευεργετικές συνέπειες. Λένε ότι ο οργανισμός μας και το σώμα μας δεν είχε μάθει σε τόση αφθονία, τα προϊστορικά χρόνια μέναμε για πολλές ώρες νηστικοί και ο οργανισμός μας μας έδινε ενέργεια για να κυνηγήσουμε και να βρούμε τροφή. Θα δούμε. Για την ώρα πονάει το στομάχι μου. Αυτό έχω καταλάβει για δύο μέρες. Θα επιμείνω όμως», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης εξηγώντας τη νέα διατροφική του συνήθεια, που μάλλον σκοπεύει να συνεχίσει για να κρατιέται σε φόρμα.

 

Δεν άντεξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ο Σώζων αφοδεύει δίπλα στην καλύβα και βρωμάει»

Ανησυχία για την πορεία του Survivor στο Μαξίμου: Αποσπά την προσοχη του κοσμου απο τις επιτυχίες της κυβέρνησης